שלום .. .:) קצת עליי

ilTimid

New member
שלום .. .:) קצת עליי

אני לא ממש פעיל פה ..כי עדיין לא השלמתי לגמריי עם הגימגום שלי.. אז קצת קשה לי אם אפשר להגיד ככה לקרוא פה הודעות של אחרים ומצד שני זה גם מנחם אותי שזה לא רק אני ..אני ינסה להיות יותר פעיל פה:) אני בן 16 מאזור הצפון .. אני מגמגם בערך מגיל 6 או 7 לא זכור לי ממש הגיל סיבת גימגום שלי מאוד מוזרה.. אני אלרגי לדבורים בגיל 6/7 עקצה אותי דבורה בגרון ..אני לא ממש זוכר מה היה אחר כך אבל הייתי בצפת .. מאז אני מגמגם. אני לא מגמגם קשה אפשר להגיד מגמגם קל.. אבל זה משפיע עליי כמו לא יודע מה בגלל זה אני מאוד ביישן וחסר בטחון עצמי. בחברה אני בדרך כלל שקט,לא משתתף בכיתה. יש לי כמה בעיות 1.כמו רוב המגמגים העניין של הטלפון.. עד לפני חצי שנה הייתי יכול להתקשר לחבר ואם אמא שלו הייתה עונה הייתי אומר שלום **** בבית ? בלי שום גימגום ..כנל גם לגבי פנים מול פני כשאני מתקתק בדלת ומישהו מהמשפחה פותח את הדלת אבל היה איזה יום שבאתי לחבר לפני זה פעם ראשונה כשעליתי במדרגות חשבתי שיט מה אני עושה ואם אני יגמגם .. מאז.. זה תקף אותי..כל פעם שאני אומר שלום **** בבית ? אני חייב להתקע איפה שהוא .. ניסיתי שלא לחשוב על הגימגום כמו פעם אבל תמיד תוך חצי שנייה שזה עובר לי בראש אני נכנס ללחץ ומגמגם.. דיי מעצבן .. 2.אני ראפר .. כה ..ראפר .. כשאני שר אין לי בעיה עם הגימגום בכלל .. אבל הבעיה ..להופיע ..אני פשוט לא מסוגל תאמת הייתי מתת פשוט להופיעעע.. שיותר אנשים יכירו אותי אבל הדבר הזה מלחיץ אותי.. מה אם אני יצא יראה את כל האנשים ילחץ ויוציא איזה כמה גימגומים .. בגלל זה אני מעדיף להשאר כאומן פחות מוכר.. כי להופיע בישבילי זה פשוט בלתי אפשרי..וחבל ): הפעמים שאנשים יורדים עלי בגלל הגימגום הוא כמעט אפסי כי בין החברים כולם השלימו עם זה .. והם יודעים שאני יפגע אם הם ירדו עליי בקשר של זה..אז הם נמנעים מזה.. חוץ מזה אני לא מגמגם ממש קשה ובין האנשים שאני לא מכיר אני לא ממש מדבר ואם כה אז כמה מילים לא הרצאות ..אז לא ממש יודעים.. אני תמיד חושב מה אם לא הייתי מגמגם .. לא הייתי ביישן הייתי יותר פתוח ..מספר בדיחות משתתף בשיעורים הולך להופיע ..מדבר עם כולם מספר לכולם הכלל .. הייתי מדבר בלי הפסקה רק לא לגמגם .. מתי ימציאו תרופת פלא ?!!? מתי ?!?! בקיצור חח רק רציתי לשתף אותכם .. :)

SurferBroker

New member
שמע ראפר

נראה לי שאצלך הבעיה העקרית היא בטחון עצמי, וגם זה לא כל כך נורא אצלך, אני מבין שאתה מגמגם לא קשה, ורב הבעיות שאתה מתאר הן של "ומה אם אני אגמגם". שמע, אלו בעיות של המוח, כל המחשבות האלו, אני מבין שאם לא היו המחשבות האלו, כבר היית עולה על במות ושר. אז עכשיו תקבל את זה ככה, נרגעים ומוציאים את המחשבות, נכון זה לא קל אבל בחייך, כמעט כל שיר במוסיקה שחורה מדבר על הכותבים אותו, אתה יודע על העד כמה הם תותחים ויש להם בחורות וזיונ**, מכוניות ובתים, הם לא מפחדים,שחורים אמיתיים. כן, שירים על ביטחון עצמי נטו. תשאב מזה כח, לי, זה יכול לעשות את היום, תן לי קצת מוסיקה שחורה, ואני תופס לך כל בחורה, וגם אם אני מגמגם קצת, כשהיא תרקוד איתי זה יהיה כבר מאוחר בשבילה, היא תתפס, בקסם, בביטחון. נראה לי שגם אתה ככה, רק צריך לחיות קצת בסרט של ביטחון עצמי, לך תעלה על הבמות ואני בטוח שיהיה בסדר, כי אם תזרוק את המחשבות הרעות, גם אחרים יזרקו אותן. בהצלחה לך אחשלו גיבור.

ilTimid

New member
חחח תודה (:)

בדרך כלל אני לא שר על בחורות זיונ... וכל זה..אני שר על כל החרא בחיים וזה.. כי דוגרי הגימגום הזה זה אחת הבעיות שהכי מפריעות גם בלי קשר לראפ .. לא יודע אולי מתישהו אני יתגבר על זה.. :) אני מקווה

shuky63

New member
בנתים עד שימציאו את תרופת הפלא

נוכל להציע לך להכנס לספר השיאים של גינס על האדם עם הטריגר הכי מוזר שגרם להתפרצות הגימגום שלו(על עקיצת דבורה עוד טרם שמעתי) אתה באמת ראפר? אולי תבוא להופיע קצת במיפגשי אמבי ותצבור בטחון

ilTimid

New member
.....

כה אני ראפר .. אני שר כבר שנה בערך .. וכותב כמעט שנתיים כשהייתי עוד מתחיל לא ממש חשבתי על איך הגימגום ישפיע עליי בעניין הזה אבל עכשיו בלי להופיע אי אפשר להתקדם לשום מקום .. ככה שזה מהווה בעיה .. וכה הסיבת גימגום מאוד מוזרה.. הכל בגלל דבורה קטנה ..אני תמיד חושב אם שנייה לפני שהיא עקצה אותי הייתי עושה משהו אחר .. הייתי מושך את צומת הלב שלי למשהו אחר הכל היה נראה אחרת

shuky63

New member
אין לך מה לחשוב על זה יותר מידי

הנטיה לגימגום היתה טבועה בך.אם זו לא היתה הדבורה זה היה יכול להיות הרבה דברים אחרים במהלך חייך.רוב הסיכויים שהיית מתחיל לגמגם גם ללא עקיצת הדבורה. ואני באמת רוצה לראות אותך מופיע תשקול ברצינות לבוא לפגישת אמבי ולתת הדגמה ואם אתה מופיע במקום אחר כתוב כאן כדי שאוכל לבוא לראות

shoshyyy

New member
אתה יודע גם אני חשבתי פעם

שבלי גמגום הייתי מתנהגת אחרת. גיליתי שאולי לא. ישבתי בהרצאה והייתה לי שאלה וחשבתי כמו תמיד : "אם לא הייתי מגמגמת בטח הייתי שואלת..." , ולרגע חשבתי על זה , והגעתי למסקנה שאולי לא הייתי שואלת בגלל דברים אחרים כמו : לתת לעצמך מקום, בטחון עצמי ומה לא. כלומר מה שהפלתי על גימגום , אולי לא נכון. גימגום אולי גורם לגישה מסוימת בהתחלה, אבל אחר כך הגישה היא הגורם לעיצוב ההתנהגות, והגמגום נהייה סימפטום שמגביר את ההתנהגות , הוא כבר לא הגורם. אתה חושב שאתה היחיד שמפחד להופיע על במה ???? (כל אחד מאויים מהבמה, לא קשור אם הוא מגמגם או לא), אתה חושב שאין אנשים שלא מבטאים את עצמם (יש, וגם לא בגלל גמגום), אתה חושב שכולם רצים ומספרים בדיחות ? (שוב עולה עניין של הבטחון העצמי ואת הכשרון לספר בדיחות), הרוב לא משתתפים בשיעור - למה ? תשאל אותם. אני מוצאת שאנו נוטים להפיל על גמגום יותר מדי דברים. תחשוב על זה ... אני לא מבטלת את ההשלכות של הגמגום , אבל בהחלט יש לי וכך אני מאמינה גם לאנשים אחרים בפורום הזה נטייה לייחס לגמגום דברים שלא בהכרח נובעים ממנו. דוגמא: החלטתי שאני עושה דברים כאילו שאני לא מגמגמת , ואז שמתי לב שיצאתי מ : "אוי לא, ואם אני אגמגם" , מצאתי את עצמי משתתפת, שואלת שאלות ככה כאילו שזה בא לי בקלות וכל זה קרה בעקבות שהתחלתי לחשוב : "הייתי מתנהגת אותו דבר אם לא הייתי מגמגמת" וכל האשלייה שלי של מה היה קורה אם לא ..... פשוט התפוגגה.

SurferBroker

New member
מחזק דברים אלו ומרחיב,

אנחנו חושבים אם היינו מדברים חלק היינו עושים, קמים, שואלים, שרים, נואמים וכובשים את העולם. זה נובע בעצם מהערכה של דיבור שוטף. אתה לא באמת מעריך משהו עד שאין לך אותו. במצבנו הנוכחי אנחנו יודעים שאם היינו ככה אז היינו עושים ככה. זה קורה לכולם, אדם שאינו מגמגם, לא יעריך את דיבורו השוטף, ולכןלא יקום וישיר ירקוד יופיע ועוד. הרי בשבילו מה ההבדל, הרי הוא מכיר איך זה לגמגם מבחינתו דיבור שוטף הוא כמו כולם ובמה הוא מיוחד? ואז אם יש לו ביטחון עצמי קצת נמוך הוא יפיל את זה על משהו אחר, כמו, "מה? איך אני אעלה לבמה? אני כל כך מכוער?" או בטענות של לא כשרוני מספיק, ואין לזה סוף. חברה זה בראש שלנו.

SurferBroker

New member
חברה, אתם יודעים

מה הבסיס לעשיית מדיטציה? תראו לאן היגיע מח האדם. בעזרת המח של האדם, האנושות בנתה בניינים שמגיים עד לעננים, כלי רכב שיקחו אותך לכל מקום ובכל זמן, כלי נשק שיכולים ברגע להרוס את העולם, להמציא כל כך הרבה דברים שעושים את החיים כל כך קלים. כל המצאה מתחילה ממחשבה, רעיון. אבל, מח האדם המתוחכם הזה לא יכול לנקות את המחשבות בו למשך 5 דקות שלמות. רק יחידי סגולה גורואים כאלו מסוגלים לכך. תנסו אתם. זה לא קל. מה שאני מנסנ לומר, זה אל תחשבו יותר מדי. לפעמים צריך לנקות את הראש מהמחשבות הרעות על הסביבה, ופשוט לקום ולהראות את עצמנו. זה לא קל, אבל לומדים. זו עבודה יומיומית, כי המטרה היא לשנות דרכי חשיבה של שנים. אני לא מנסה לדבר איתכם מלמעלה כמי שרק מציע דברים שנשמעים טוב, אני עובד על הדברים האלו בעצמי, כל יום, מנסה קצת לשפר את עצמי כל יום, יש יום טוב יותר, יש יום גרוע יותר, אבל זה מה יש, גם לנו מגיע להשמע.

shoshyyy

New member
../images/Emo13.gif

למה חייב ? רצית להגיד רוצה טלפון....
איך מתקדם העסק ? תספר תספר איפה הוא שאוכל לבוא ולהביא את החבר'ה.

avia gabay

New member
מממ.. ראפרר..=]]

שמע מותק,אתה צריך להשלים עם העובדה הזאת שאתה מגמגם! גם לי היה מאוד קשה להשלים עם העובדה שאני מגמגמת אבל התגברתי והשלמתי..! =]] תסתכל על הטוב בחיים אל תסתכל על הרע,יהיה לך יותר טוב! בקשר לבטחון העצמי שלך,זה לא בגלל שאתה מגמגם אז אין לך בטחון זה בגלל האופי שלך! אני מגמגמת כבד-קל תלוי בתקופות ויש לי בטחון עצמי מאוד גבוה! אל תיתן לגמגום לעצור אותך ואת הקריירה שלך! חבל =// שיהיה לך בהצלחה...=]] וו.. כןן.. גמאני הייתי מאוד שמחה אם לא הייתי מגמגמת אבל בקטנה.. אני מנסה כמה שפחות להראות את זה לאנשים שאני לא רוצה שידעו..ויש הרבה! אני מבינה אותך.. גיל ההתבגרות{אתה באמצע אני בהתחלה..=]]} בנות חברים וכלל זהה.. קשה עם הדיבור והכלל.. אבלל..בקטנה קח ת'חיים כמו שהם תהנה מהטוב שבהם וזהוו..=]] שוב פעם..אל תיתן לגמגום לעצור אותך בשום מצב! בקיצור..תתגאה בעצמךך! בהצלחהה.. אביה.

למעלה