שלום .. .
קצת עליי
אני לא ממש פעיל פה ..כי עדיין לא השלמתי לגמריי עם הגימגום שלי.. אז קצת קשה לי אם אפשר להגיד ככה לקרוא פה הודעות של אחרים ומצד שני זה גם מנחם אותי שזה לא רק אני ..אני ינסה להיות יותר פעיל פה
אני בן 16 מאזור הצפון .. אני מגמגם בערך מגיל 6 או 7 לא זכור לי ממש הגיל סיבת גימגום שלי מאוד מוזרה.. אני אלרגי לדבורים בגיל 6/7 עקצה אותי דבורה בגרון ..אני לא ממש זוכר מה היה אחר כך אבל הייתי בצפת .. מאז אני מגמגם. אני לא מגמגם קשה אפשר להגיד מגמגם קל.. אבל זה משפיע עליי כמו לא יודע מה בגלל זה אני מאוד ביישן וחסר בטחון עצמי. בחברה אני בדרך כלל שקט,לא משתתף בכיתה. יש לי כמה בעיות 1.כמו רוב המגמגים העניין של הטלפון.. עד לפני חצי שנה הייתי יכול להתקשר לחבר ואם אמא שלו הייתה עונה הייתי אומר שלום **** בבית ? בלי שום גימגום ..כנל גם לגבי פנים מול פני כשאני מתקתק בדלת ומישהו מהמשפחה פותח את הדלת אבל היה איזה יום שבאתי לחבר לפני זה פעם ראשונה כשעליתי במדרגות חשבתי שיט מה אני עושה ואם אני יגמגם .. מאז.. זה תקף אותי..כל פעם שאני אומר שלום **** בבית ? אני חייב להתקע איפה שהוא .. ניסיתי שלא לחשוב על הגימגום כמו פעם אבל תמיד תוך חצי שנייה שזה עובר לי בראש אני נכנס ללחץ ומגמגם.. דיי מעצבן .. 2.אני ראפר .. כה ..ראפר .. כשאני שר אין לי בעיה עם הגימגום בכלל .. אבל הבעיה ..להופיע ..אני פשוט לא מסוגל תאמת הייתי מתת פשוט להופיעעע.. שיותר אנשים יכירו אותי אבל הדבר הזה מלחיץ אותי.. מה אם אני יצא יראה את כל האנשים ילחץ ויוציא איזה כמה גימגומים .. בגלל זה אני מעדיף להשאר כאומן פחות מוכר.. כי להופיע בישבילי זה פשוט בלתי אפשרי..וחבל ): הפעמים שאנשים יורדים עלי בגלל הגימגום הוא כמעט אפסי כי בין החברים כולם השלימו עם זה .. והם יודעים שאני יפגע אם הם ירדו עליי בקשר של זה..אז הם נמנעים מזה.. חוץ מזה אני לא מגמגם ממש קשה ובין האנשים שאני לא מכיר אני לא ממש מדבר ואם כה אז כמה מילים לא הרצאות ..אז לא ממש יודעים.. אני תמיד חושב מה אם לא הייתי מגמגם .. לא הייתי ביישן הייתי יותר פתוח ..מספר בדיחות משתתף בשיעורים הולך להופיע ..מדבר עם כולם מספר לכולם הכלל .. הייתי מדבר בלי הפסקה רק לא לגמגם .. מתי ימציאו תרופת פלא ?!!? מתי ?!?! בקיצור חח רק רציתי לשתף אותכם .. 
אני לא ממש פעיל פה ..כי עדיין לא השלמתי לגמריי עם הגימגום שלי.. אז קצת קשה לי אם אפשר להגיד ככה לקרוא פה הודעות של אחרים ומצד שני זה גם מנחם אותי שזה לא רק אני ..אני ינסה להיות יותר פעיל פה