שלום, קצת מבולבל

שלום, קצת מבולבל

היי אני אלעד, לא מזמן (4 חודש) התחלתי לשמוע אלקטרונית ובעיקר דאנס האוס, אבל היו כמה טראנסים שנדלקתי עליהם רק שפשוט לא היה לי שמץ איך אני אמצא עוד משהו שאני אוהב כמוהם פשוט כי ככל שאני מחפש אני מבין שהעולם הזה של הטראנסים הוא ממש ענק ומסועף וקצת קשה לי להתמצא. אז הייתי שמח דבר ראשון אם מישהו יהיה מוכן לתת לי איזו רשימה של טראנסים חובה מכל סגנון ושיכתוב גם את הסגנון של כל טראנס. והנה טראנס שאהבתי שעשה לי לאהוב את הסגנון זה: bizzare contact- the beach הייתי שמח לדעת לאיזה סגנון משתייך הטראנס הזה ואם אפשר כמה המלצות מהסגנון הזה אני אודה לכם מאוד. אני אוסיף קישור לטראנס כשזה יגמור להעלות ל-SPEEDYSHARE

ביזאר קונקט עושים פול און

אפילו אפשר לומר פול און ישראלי טיפוסי פעם הם היו שניים דידי וכפיר היום הם אחד דידי וכפיר נקרא פאנטיק

yakicohen1

New member
אלעד...

תרשום איי סי קיו, אם תרוצה אני אשלח לך דברים נחמדים 467822458

GMN

New member
בוא נתחיל מזה

שתפסיק לרשום את המילה טראנסים אח"כ תשמע קצת Electric Universe שזה גם פול-און אבל קצת יותר איכותי. ואח"כ נוכל לדבר על דברים יותר מעניינים...

infected aviad

New member
טוב הינה רשימה "קטנה"

מכל מיני סוגים וטעמים: astrix-chaos astrix-beyond the senses astrix-poison infected mushroom-i'm the supervisor infected mushroom-ratio shmatio infected mushroom-muse breaks RMX infected mushroom-stretched infected mushroom-albibeno infected mushroom-song pong infected mushroom-chaplin infected msuhroom-yanko pitch infected mushroom-converting vegetatrians infected mushroom-elation station infected mushroom-tasty mushroom infected mushroom-bust a move infected mushroom-sailing in the sea of mushroom astral projection-burning up astral projection-axis v0.99 astral projection-the prophecy astral projection-mahadeva astral projection-aqua line spirit astral projection-people can fly astral projection-ambient galaxy astral projection-free tibet astral projection-maian dream astral projection-enlightened evolution dj yahel-free falling dj yahel-around the world dj yahel-kamasutra dj yahel-siam dj yahel-orison dj yahel-loudness dj yahel-old sound dj yahel-dado remix yahel and infected mushroom-electro panic(psycraft remix) psycraft-feel the vibe dali-into madness dali-tripop dali-follow the signs dali-connect to source dali-get your emotion vibe tribe-bad habits vibe tribe-melodrama vibe tribe-pulse vibe tribe-wise cracks dj ross-dreamland dj ross-emotion dj ross-dreamland(club mix) dj tiesto-fly dj tiesto-love comes again רוצה עוד?

Mad Sorcerer

New member
אחת הרשימות המגוונות שראיתי..

אסטריקס! אינפקטד! וויב טרייב!!! רק אל תהיה מטורף

סקססי

New member
המלצה בשבילך

יש מסיבה בחודש הקרוב של ביזר קונטקט ועוד די ג'יים טובים בסגנון הזה אם תרצה פרטים יש לי חבר שיודע מה מתי ואיך תתקשר למספר 0542329252 קוראים לו גילאור תשאל אותו מה מו מי ודרך אגב גם אני מאוד אהבתי את הסגנון שלהם,שלו אחלה שבת שיהיה

סקססי

New member
המלצה בשבילך

דרך אגב גם אני מאוד אהבתי את הסגנון הזה ויש מסיבה שהם ועוד דומים וטובים מנגנים בחודש הקרוב אם תרצה פרטים יש אחד קוראים לו גילאור תדבר איתו וזה בתל אביב נראה לי 0542329252 אחלה שבת שיהיה

למעלה