שלום, קיבלתי זימון

שלום, קיבלתי זימון

למבחני מיון לתפקיד דיילת אויר באל - על, מי מה שקראתי בפורום המבחנים באנגלית הם על קורות החיים, אבל האם הם שןאלים דברים כגון: תחביבים, ספרים וכ"ו ? ובעניין שאלון כללי הכוונה לאקטואליה ( חדשות)?, או משהו אחר? אודה מאוד אם תענו לי, המבחנים שלי הם ביום שני והייתי רוצה להגיע לשם מוכנה עד כמה שניתן. תודה מראש, ינה.

l i l o 2 3

New member
לדעתי

עוד לא נבחנתי, אבל לפי מה שהבנתי עד כה: בראיון, ככל שיהיה יותר על מה לדבר בקורות החיים שלך, כך תדברו רק עליהם: מה שעשית בצבא, לימודים וכו'...אם זה לא ימלא את השיחה, תישאלי על הסרטון בתחילת המבחנים ומדוע את רוצה להיות דיילת וכו'. עקרונית אין חוקים ברורים, אפשר לדבר גם על הכלב שלך.....מה שיעלה בשיחה, הם די זורמים איתך. בהצלחה :)

sigal15

New member
הייתי איתך באותם המבחנים

אז ונוס.. איך היה לך במבחנים.. ? אני גם הייתי באותו התאריך (אתמול).. מי את?? ואיך היה?? אני לא עברתי....

sigal15

New member
היי

אני נפלתי במבחני הידע הכללי!! ממש נדהמתי מעצמי הגעתי עם כל כך הרבה ביטחון.. חשבתי שאם אני אפול זה יהיה בשיחה באנגלית. אני זו סיגלית. זוכרת? את הבחורה הבלונדינית?

sigal15

New member
היי

נראה לי שישבתי לידך, מכנס אפור חולצה לבנה. ג'אקט שחור... שיער שחור ארוך.. איפה נפלת? במחשבים או בראיון אחכ?

למעלה