שלום, קוראים לי שני

ronimylife

New member
שלום, קוראים לי שני

ואני לא מעודכנת במה שקורהעם השבט והכל.. מישהו יכול לעדכן אותי?? הם מצלמים עכשיו?מה הולך איתם...

slallum

New member
ronimylife?

רוני - החיים שלך? אוקי.. :S בכל מקרה, תהיה סדרה-בת, ואני חושב שעוד לא התחילו לצלם את העונה השישית אם בכלל תהיה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif לגמריייי../images/Emo99.gif *סגידה*

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifמידע על הסידרה עצמה, את יכולה להשיג באתר "עולם השבט הישראלי". עדכונים חדשים אין ממש... עונה שישית לא תהיה בזמן הקרוב ויש סיכויים גדולים שגם לא תהיה נקודה. עם זאת תהיה תוכנית המשך בשם "המחר החדש" שככל הנראה תשודר בספטמבר הקרוב....

קרניjack

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה../images/Emo104.gif

אם זה נחשב שהצטרפת...נראה לי שכבר ענו לך על השאלותP-:

../images/Emo90.gifשלום לך../images/Emo111.gif

שלום שני... אני רינה..=] ברוכה הבאה לפורום... כרגע שום דבר לא מצתלם.. יש סדרת בת של השבט גם היא אינה מצולמת עכשיו... ואולי תהייה עונה שישית.. לא ברור... אבל רוב הסיכויים שלא .. =[... ואני מצתרפת לדעת עופר... רוני-החיים שלך??!!??

«NAngel»

New member
עונה 6

לפי מה שהבנתי בטרייבוורלד... תהיה עונה 6. רק עוד מלא זמן כי יש בעיה עם השחקנים או משהו בסגנון. והם אמרו שה"מחר חדש" הזה או איך שלא קוראים לזה: זה לא תחליף ל"השבט"

למעלה