שלום קוראים לי ערן!

Erazio faniello

New member
שלום קוראים לי ערן!

אני אוסף מטבעות 9 שנים ויש לי כ748 מטבעות ממאה ומשהו מדינות. יש לי מטבעות להחלפה ממדינות אירופיות וכן גם מאסיה ומדרום אמריקה . שלכם ערן

python 4

New member
ברוך הבא, ערן!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וולקאם לחֶבֶר אספנות, או כפי שנהוג לאמר כאן - מקווה שתתערה בפורום! (אני מקווה שהסמנכ"ל לענייני מפגשים ועירויים לא יכעס עלי שגנבתי לו את המשפט)

dan the man

New member
שלום ערן

קוראים לי דן ואני אוסף מטבעות ושטרות (שטרות מאסיה ומטבעות מכל העולם חוץ מאפריקה) אשמח להחליף איתך

Erazio faniello

New member
פיטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !

איזה כייף שיש מישהו שאני מכיר בפורום הנחמד הזה!

dan the man

New member
חחח

אני לא אוסף מאפריקה בגלל שאני מנסה להתמקד כמה שיותר ויבוא זמן שגם יבשות אחרות יתנתקו מהאוסף שלי (זה עצוב....
)

dan the man

New member
אמ..

מאסיה ואירופה אני לא יפרד אף פעם! אבל אוסטרליה אצלי כנראה תלך עוד מעט...

python 4

New member
הפורום הזה בהחלט נחמד!../images/Emo24.gif

אבל ערן, אל תיבהל אם פתאום תמצא את עצמך אוסף באובססיביות בולים בנושא החביב עליך.. לא, אני בטוח שתוכל לעמוד בפרץ. ליתר בטחון, אם מישהו מציע לך להתחיל לאסוף בולים (בנימוק שלקחת שניים-שלושה בולים זה לא מזיק, ושתוכל להפסיק בכל עת שתרצה) - פשוט אל תיקח! התקשר במקום זאת לרשות החוק הקרובה ודווח מיד על הנעשה.

python 4

New member
ותראה מה מצאתי כשחיפשתי את הבול

הקודם (שיצא אגב לכבוד יגוסלביה 90'):
ארוינגרנה! אתה מכיר מישהי שאולי תתעניין בבול הזה?

Erazio faniello

New member
../images/Emo99.gifיואווווווווווווווווווווווווו

אני לא אוסף בולים אבל את הבולים הספציפים האלה הייתי רוצה!

Erazio faniello

New member
כי אני חובב אירוויזיון...

והייתי רוצה שיהיו לי בולים של האירוויזיון..

python 4

New member
חחח! נפלת... וזה היה מהיר!../images/Emo6.gif

בדרך כלל לוקח לנו כמה שבועות, חודשים עד שאנחנו מצליחים להסיט אנשים תמימים מדרך הישר אל העולם האפל של איסוף הבולים.. הנה לינדה מרטין (זו ששרה וזכתה עם "מה אתם רוצים מהחיים שלי?", אירלנד 92). ומה עם בול של דנה אינטרנשיונל? גורנישט.

python 4

New member
הרגע זה היכה בי../images/Emo12.gif

אתה יכול להצטרף אלי ולקיפודי לפרוייקט הדגל של הפורום, "אבבא של נעם", שמטרתו כל כולו הוא למצוא לנו עותקים של הבול הזה
אתה יכול להצטרף בתור היועץ האסטרטגי לענייני שוודיה. אני מנכ"ל הפרוייקט, וקיפודי הוא הגיזבר. סיסמתנו - "בים בם בום, בול אבבא באלבום" (אתה צודק בכל מילה, אספנות בולים עושה משהו למח של הבנאדם)

11moti

New member
נראה לי שאכן אני פונה לרשות החוק

הקרובה.השאלה היתה ברצינות כי לא חשבתי שאספן בולים(שהוא אדם רציני .. וכו') יתעסק בהבלי היום יום, והצלחת להפתיע אותי, אכן בולים מקסימים,ואני שואל(בעודי בדרך כפי שהוצע ע"י פיתוני): איפה אפשר לחפש ולדעת שייש עוד?ואיך משיגים את מה שהראת,מה סדרי הגודל של עלות -בול או סידרה,ואיך קונים אותם -כבול או כסידרה, שאלות נוספות בדרך.(מגיע לך!!)

למעלה