שלום, קוראים לי נעמה

נעמה בז

New member
שלום, קוראים לי נעמה

ואני מאזוכיסטית. אחרת אי-אפשר להסביר את העובדה שאני פשוט מכורה לסדרה הכל-כך מטרידה הזאת. אני יושבת מול הפרקים, עוצמת את העיניים בזמן הניתוח ומתאפקת לא להריץ קדימה בכל הקטעים הקשים. ולמרות זאת- אני פשוט לא יכולה להפסיק. התחלתי לראות את העונה ה-3 on & off בטלויזיה, וכשהגיע הסוף פשוט הייתי חייבת לקחת את העונה ה-4 בדי.וי.די ועכשיו גם סיימתי את העונה ה-2. הבעייה היא שבסניף של בלוקבאסטר פה אין את החלק הראשון של העונה הראשונה שאני פשוט מ-ת-ה לראות, ואני לא רוצה לדלג עליו. וכאילו זה לא מספיק, גם את העונה ה-3 אני לא חושבת שיש כך שאני גם לא יכולה לראות אותה בזמן שאני מחכה לעונה החמישית (וגם אז, זה לא כאילו אני יכולה לחכות שבוע שלם בין פרק לפרק מבלי להכנס לקריז של מכורים). ניסיתי להשיג את הפרקים הראשונים של העונה הראשונה בדרכים לא חוקיות (בעיקר החמור),אבל זה כל-כך איטי ומייאש ולי כבר אין סבלנות לחכות. יש לכם פתרונות?

limors2

Well-known member
../images/Emo128.gifנמחקו כאן הודעות

האיסור לדבר בפורום על דרכי הורדה לא חוקיות כולל גם המלצות ולינקים להורדת תוכנות כאלה
דברים כאלה- במסרים בלבד!

pinkdor

New member
פשוט תשכירי מבלוקבסטר אחר

זה מה שאני עשיתי. השכרתי את העונה הראשונה והשניה מהבלוקבאסטר והשלמתי, אין ברירה, אין דרך קלה להוריד את זה, אלו עונות ישנות. פשוט גשי לסניף אחר ואני בטוח שתמצאי... בהצלחה

למעלה