היא ליקקה אותי בלשונה הענקית מכף רגל עד ראש והניחה אותי על חזה תיפסתי על ראש פיטמתה והתחלתי ללקק לנגוס ולהישתפשף הרגשתי את אברי מיזדקר צמוד לעורה הרך והחם זינקתי לעבר פיתמטה השניה והמשכתי עד לגמירה... "עכשיו תורידי אותי למטה" פקדתי והיא אחזה בי בעדינות והורידה אותי לבין רגליה הנוטפות עסיס ליקקתי ונגסתי ואז ראיתי את דגדגנה הנפוח ושמעתי אותה לוחשת "כן כן תמשיך" "שקט כלבה" אמרתי והתחלתי לתת אגרופים בדגדגן מחייך לנוכח נסיונתה לישמור על השקט חיבקתי לה את הדגדגן היא קצת נירגעה ואז עזבתי והתחליתי לבעוט בו בכל הכוח מרגיש אותה רועדת.. "תיצעקי" נתת לה רשות ותוך מספר שניות כל גופה רעד כמעט שנפלתי נאחזתי בשערת עורה שומע אותה לוחשת "אתה גדול..." "לא נשמה את גדולה"... כאלה דברים?
רוצה אותך יכול לחוש בריחך את שחומה עסיסית ועורך רך רוצה לנגוס בך יכול לחוש בטעמך רוצה למרוח אותך..כן! עם חומוס חריף להכניס אותך לפיתה עם סלט ציפס רוצה אותך קציצת בשר שלי כן רוצה רק אותך קבבית!
נקנקיות גוליבר! שבת-שלום! . . . . תגידו המנהל מרשה לכתוב שטויות! ולהקפיץ הוא מרשה? האם יתכן שאני המחק וההפך לאורח לא רצוי? לחסום? לא..לא! הוא איש נחמד ואהוב הוא לא יעשה אתזה.