שלום, קוראים לי זוהר

robert fripp

New member
שלום, קוראים לי זוהר

ואני מכור לאינטרנט :) ואצלי המצב הכי נוראי כי אני לא יכול להיות באינטרנט 24\7 כי אין לנו את המסלול המיוחד הזה של בזק, כי אנחנו מחוברים לעבודה של אמא קשים הם חיי... תעזרו לי!!

e-magine

New member
ברוך הבא זוהר

אתה לא יכול להיות מחובר 24/7 לא מפני שאין לך חפשי חדשי, אלא מפני שאף אדם לא יכול לתפקד תפקוד מינימלי בתנאים של 24/7 באינטרנט. השאלה העיקרית היא שאלה של תלות נפשית. כמו לכולם, אני מציע לך גם לעשות את מבחן ההתמכרות העצמי שנמצא בקישורי הפורום.

robert fripp

New member
כמובן שהגזמתי..

אני מתכוון שכמה שאני רוצה, אני פשוט לא יכול להיות יותר משלוש-ארע שעות ביום אינטרנט. חוץ מסופי שבוע. אחרת אימא מתעצבנת, הבעיה בלהיות מתבגר :), לא אמרתי שאין שום בעיות בזה :). הענין הוא ששנה שעברה, היינו מחוברים למתב, ובבלל המעבר שהם נרכשו על ידי חברה אחרת, ברק נדמה לי, ביטלו לנו את החשבון כי לא יכולנו להמשיך לשלם בהוראת קבע. בכל מקרה, התרגלתי להיות שעות רבות באינטרנט ושוב אני גר במושב, ליד טול כרם :), ואין פה הרבה מה לעשות. בסקר קיבלתי את התשובה הזו- לעיתים די תכופות את/ה חווה קשיים בעקבות השימוש הרב באינטרנט. כדאי לקחת בחשבון את השפעת האינטרנט על חייך. המשפט הראשון לא ממש מובן לי...

yonini

New member
לא יודע....

באמת שלא,אבל כל המקום הזה נראה לי רחוב אחד....

e-magine

New member
ומה מס´ הנעלים שלו?

ברצינות, תעבירו את השיחות האלה לפרטי.

robert fripp

New member
בכוונה לא הגבתי כדי לא להפוך את זה

לצ´אט למה לזלזל אז? למקרה שלא ראית התגובות לא המשיכו מצדי תמחק את זה סליחה שרציתי לבדוק א זה שכן שלי... איך העזתי בכל מקרה תמחק את זה..

למעלה