שלום-קבלו חבר נוסף

bondi78

New member
שלום-קבלו חבר נוסף

שלום ילדים (אני מניח שרובכם לפחות...) אז אני גם החלטתי לקנות פלייסטיישן 2 ועכשיו יש לי מספר שאלות: 1. מישהו כאן מוכר משחקים או שסתם בא לו להחליף? 2. נגיד והתקנתי את הצ´יפ- איך בדיוק אני צורב משחקים כשהם צרובים בדי וי די??? 3. בקשר לדיסק שהופך למולטיזון- יש בו צורך כל פעם כשרוצים לראות סרט או שזה משהו חד-פעמי? 4. קיימים צ´יטים? 5. היום לקחתי בבלוק באסטר לשבוע את Silent scope 2 -סתם חרא של משחק!!! יש עוד משחקים שכדאי להזהר מהם מבחנת ה"חראות"??? 6. מישהו שיחק ב: Head Hunter? איך הוא? תודה ונקווה שתקבלו אותי יפה (למרות שאני בן 24) :)

Deadpool

New member
ברוך הבא..

יש כאו חבר´ה שגם מוכנים להחליף משחקים , משחקי DVD ניתן לגבות אך ורק באמצעות צורב DVD-R שעלותו היא בערך 3000 ש"ח יש צורך ב-REGION X בכל פעם שאתה מתכוון לצפון בסרטים שהם לא מאזור 2 אירופה.. ישנם ציטים למשחקים שונים..פשוט שאל ו-HEADHUNTER הוא משחק אקשן לא רע , אבל קצר וסביר להניח שלא יקח לך הרבה זמן לסיימו..

*גלעד*

New member
היי ילד.

עשית את אותה הטעות כמוני לגבי Silent Scope 2. לא נורא, עם הזמן תתרגל לראות משחקים טובים ומשחקים מחורבנים, במיוחד כשיהיה לך צ´יפ. לגבי הצ´יפים אני אתן כבר למומחים לענות.

Gal6

New member
שאלה!!!

איפה משיגים את הדיסק מולטיזון וכמה הוא עולה?

Deadpool

New member
נית להשיג...

בחנויות שמוכרות משחקי TV הדיסק נקרא DVD REGION X ועלותו נעה בין-150-200 ש"ח

בלאטט

New member
בקשר לצ´יפ

אני אישית בשנייה הראשונה שקיבלתי את המכשיר הלכתי לחנות בתל אביב שמתקינה אותם (במחיר מטורףת 700 במזומן) אבל אני לא רוצה להתחיל לחפש עוד חנויות כי הייתי מת לשחק בזה כבר, רק שתדע, חובה כרטיס זכרון כדי לשחק משחקים צרובים. אם אתה רוצה את הכתובת של החנות, צור איתי קשר.

s p e e d E R

New member
BONDI ,BONDI,BONDI!!!../images/Emo4.gif

ידעתי שאמצא אותך כאן - קדימה בחזרה לאופנועים , קדימה אל תגרום לי לאיים ,אתה יכול לשאול אותי הכל על הפרוצדורה ,אני יכול אפילו לפרק לגורמים ולהרכיב מחדש אם בא לך.

s p e e d E R

New member
אה דרך אגב ההוא עושה את זה ב -700

אבל עם המולטיזון ,כרטיס זכרון, ושני משחקים.

למעלה