שלום! צריכה עצה...

שלום! צריכה עצה...

אני רוצה לסוע לשבועיים-שלושה. הכיוון הוא המזרח. לבד. מחפשת משהו קצת מאתגר, כי נראה לי שרביצה בחוף תמצה את עצמה מהר מאד בשבילי. אני בכושר מצוין, ככה שבגדול, טרקים הם הכיוון. מדובר על סוף אפריל תחילת מאי. האם נפאל מספיק בטוחה לטיול לבד לבחורה? אני אמצא שם עם מ לטייל? ויאך בכלל מתחילים? האם זה מספיק זמן? והאם יש שם מקום לנפוש יומיים שלושה בסוף (איים סטייל כזה)? מיליון שאלות, אשמח מאד להכוונה! המון תודה וחג שמח

no 33

New member
תיראי

כלל ראשון טרק לא עושים לבד אם יקרה משהו מי יעזור לך חוץ מזה הזמן שאת מקציבה לא יספיק צריך הרבה יותר זמן לפי התוכנית שלך גם טרק וגם איים במהלך הטיול תמיד אפשר להתחבר לעוד אנשים איך אפשר לחפש שותפים פה בארץ יש לוחות מודעות בחניות של המטיילים ובאותו הזדמנות לשמוע הרצאות על היעדים שאת מעונינת אם אין יותר זמן להקציב יותר זמן היתי ממליך על תאילנד טרק בצפון רביצה באיים

אני לא רוצה ממש לעשות את הטרק

לבד, אלא לחבור לקבוצת אנשים שם, ככה שאני אוכל להיות עם ובלי... ולגבי האיים- לא מחפשת ממש איים, אלא מקום לרבוץ בו לנוח. לגבי הזמן, זה מה יש... תודה!

וואלה איים בנפאל - נשמע טוב.

או בעצם אני מציעה שתפתחי מפה, כל מפה ותראי שלא רק שבנפאל שגובהה כ 3500 מטר ומעלה מעל הים אין איים, גם בקירבתה אין איים. האיים הכי קרובים הם במרחק 4 שעות טיסה ישירה אם היתה - ואין. ובכלל אם יש לך כל כך מעט זמן אני ממליצה לך לסוע למקום כמו סרי לנקה שהיא יותר קטנה ויותר נוחה. למרות שבעונה שאת רוצה לצאת זה עונת של גשם. אולי יותר תתאים לך צפון הודו, פחות בלגן ביטחוני , כי לפי מה שחברה כותבים כאן בפורום נפאל ריקה מתיירים כי יש הרבה מידי התראות על בלגן (שלא קשור אלינו לשם שינוי). ממליצה קצת לקרוא או ללכת להרצאה.

jeshu

New member
הודו מדינת סיקהים צריכה לענות על הדרישות כאן - ואומרים שזו "נפאל קטנה" (רק בלי מורדים מאואיסטים).שמעתי שגם האזור הצפוני של מערב בנגל הגובל בסיקהים מעניין (אזהרה : זהו אחד האזורים הגשומים בעולם). בנוגע לנפאל - נכון שאין איים,אבל שמעתי שממש נחמד ואפש לנפוש בפוקרה.

טוב, שונו התכניות ועכשיו הכיוון הוא

צ'ילה- איזור האגמים לכשלושה שבועות. אשמח לקבל המלצות למסלולים, רעיונות, מה כדאי לעשות וכו וכו הרבה תודה!

no 33

New member
נראה לי שאת עושה תעות

להגיע לסוף העולם לשבועים שלוש זה מאוד טפשי 4 ימים צריך בשביל ההגעה לשם וחזרה לארץ ומה תעשי אם חס וחלילה תהיה לך גט לג וזה קורה להרבה אנשים תחשבי טוב טוב

no 33

New member
תיראי

כלל ראשון טרק לא עושים לבד אם יקרה משהו מי יעזור לך חוץ מזה הזמן שאת מקציבה לא יספיק צריך הרבה יותר זמן לפי התוכנית שלך גם טרק וגם איים במהלך הטיול תמיד אפשר להתחבר לעוד אנשים איך אפשר לחפש שותפים פה בארץ יש לוחות מודעות בחניות של המטיילים ובאותו הזדמנות לשמוע הרצאות על היעדים שאת מעונינת אם אין יותר זמן להקציב יותר זמן היתי ממליך על תאילנד טרק בצפון רביצה באיים

למעלה