שלום, צריכה עיצה

hagar8

New member
שלום, צריכה עיצה

הי לכולם! רציתי לשאול באופן כללי מה דעתכם על רכישת מוצרים דרך האינטרנט? אני יודעת שחבר שלי קונה ספרים מהאינטרנט ועם זה באמת אין בעיה, השאלה מה בנוגע למכשירים חשמליים כמו נגני MP3 ברכישה ONLINE? אני רוצה לקנות נגן חדש שאפשר לרוכשו כרגע רק באינטרנט כי הוא עדיין חדש... בא לי להיות מהראשונות שיש להן... מה דעתכם?

UvalS

New member
תלוי איזה מכשיר

יש מכשירים שלדעתי צריך לראות בעיניים, להסתכל - אפשר לדוגמא ללכת לחנות, לבחור דגם, ולקנות דרך האינטרנט. בכל אופן, כשקיבלתי מוצרים דרך האינטרנט עדיין לא התאכזבתי. אישית אני לא רואה בקנייה מהאינטרנט כבעייתית, להפך - לפעמים היא פותרת לי המון בעיות (אם אני יודע מה אני רוצה בדיוק, אני לא צריך להגיע לחנות - אני קונה ישר מהאינטרנט, כמובן - מחנויות שאני מכיר ויודע שלא יהיו לי איתם בעיות, "חנויות מובחרות", מה שנקרא).

hagar8

New member
הבעיה היא

שהנגנים של סמסונג עדיין לא הגיעו לחנויות אבל יגיעו בקרוב - כדאי לחכות? תודה על העיצה בקשר לרכישה באניטרנט. "חנויות מובחרות " - הכוונה היא לחנויות כמו וואלה שופס, נענע שופס וכד'?

e-magine

New member
היתרון של האינטרנט

הוא שאכן ניתן להשתמש בכלים שלו כדי לרכוש מוצרים בארצות שונות, כולל מוצרים שלא נמכרים בארץ. החיסרון של קנית מוצר כזה בחו"ל היא ששאם יהיו לך בעיות בתקופת האחריות ואין למוצר אחריות בינלאומית ונותן שרות בארץ לפי תעודת אחריות בינלאומית, יהיה לך יקר ולא נח לשלוח את המוצר לחו"ל לתיקון וגם יקח המון זמן עד שתקבלי אותו בחזרה. לגבי קניית מוצרי אלקטרוניקה, באינטרנט מספקים ישראליים, אני יכול לומר לך שיש דברים הרבה יותר גרועים מקניה באינטרנט, כלומר לקנות בחנויות מפוקפקות וזולות בתחנה מרכזית בת"א או בבסטות למיניהן יותר מסוכן ורוב הסיכויים שלא תקבלי שום שרות ושום אחריות וכבר ראיתי כאלה שקנו מוצרים יוקרתיים של סוני כי חשבו "מה, סוני יכול להתקלקל?" והוא התקלקל ו"הלך הכסף, כי החנות נעלמה. צריך גם מזל, הבן שלי קנה פעם דיסקמן של פירמה לגמרי לא ידועה שהחזיק לו מעמד המון זמן. כשהמכשיר כבר מת, הוא קנה באילת בחנות המוזיקה הגדולה שיש שם במול הים, דיסקמן חדש של חברה מאד ידועה בעלת מוניטין, אבל תוך זמן קצר ביותר הצג התקלקל וגם התחילו קפיצות וניתוקים, ואז בדקנו והסתבר שיש מעבדת שרות רק בירושלים, אז שלחתי בדואר רשום אקספרס וגם החזיקו את המכשיר המון זמן, לא הודיעו מה קורה למרות שהבטיחו להתקשר לנייד שלי ובסוף אחרי איזה שבועיים שלחו את המוצר בחזרה מקולקל וטענו שהצג שבור שזה דבר לא מכוסה וגם הניתוקים נובעים מנזילת סוללות וגם זה לא מכוסה, ושבכלל לא כדאי לתקן אבל הם מוכנים למכור לנו חדש ב 150 ש"ח (בחנות זה עולה 400) ככה שאת רואה, צריך גם מזל, ולפעמים גם ליצרן גדול עם שם טוב יש שרות על הפנים.לא קשור אם קנית באינטרנט.

trixi

New member
אני קניתי דרך הנט מכשיר MP3 YHJ70

אני לא חושבת שסמסונג ישווקו מכשירים דרך אתרים מפוקפקים... איזה את רוצה לקנות???

e-magine

New member
טריקסי

אם האתר מפוקפק, הוא יכול להבטיח לך סמסונג ולשלוח לך חיכוי זול. שם היצרן לא מבטיח לך את אמינות האתר.

jack is the man

New member
אני גם קניתי

השבוע נגן MP3 של סמסונג דרך האינטרנט, ואני חושבת שאם את מזמינה דרך האתר המקורי של סמסונג- הם לא יפרסמו שם אתרים מפוקפקים וגם לא ישלחו חיקויים זולים- מין הסתם יש להם שם לשמור עליו....

hagar8

New member
קניתי את

המכשיר YP-T8Z, שיותר ידוע בכינוי "MUSIC & FUN" והוא באמת פאן!!! יש בו משחקים, זכרון של 1G שזה בדיוק מה שאני צריכה. אני ממש מרוצה!!!

לאנה2

New member
../images/Emo45.gif

נשמע מגניב גם אני רוצה לקנות אחד כזה כדאי?

trixi

New member
אהה - לא !

הם מוכרים דרך וואלה ונענע (ועוד - אני לא זוכרת) - אבל נשמע לי שזה בסיידר - לא?

לאנה2

New member
לכל המבינים בדבר

מה הוחלט בוסף לגביי קניית נגן MP3 דרך האינטרנט? והאם כדאי ללכת על סמסונג? אני צריכה להחליט עוד השבוע לגביי זה אשמח לסיכום הנושא

trixi

New member
../images/Emo41.gifממליצה בחום על SAMSUNG

אני מרוצה עד השמיים ובחזרה!!!

e-magine

New member
שאלה שבוודאי רלוונטית לפורום נגני

MP3. לטעמי, לא רלוונטית כאן יותר מהשאלה איזו מכונת כביסה לקנות. פה יכולה להיות רלוונטית שאלה האם האינטרנט משפיע על הרגלי הקניה שלנו או האם כדאי בכלל לקנות באינטרנט, או איך קונים ואיך לא קונים באינטרנט, אך בוודאי לא איזה מוצר לקנות או לא לקנות.

למעלה