היתרון של האינטרנט
הוא שאכן ניתן להשתמש בכלים שלו כדי לרכוש מוצרים בארצות שונות, כולל מוצרים שלא נמכרים בארץ. החיסרון של קנית מוצר כזה בחו"ל היא ששאם יהיו לך בעיות בתקופת האחריות ואין למוצר אחריות בינלאומית ונותן שרות בארץ לפי תעודת אחריות בינלאומית, יהיה לך יקר ולא נח לשלוח את המוצר לחו"ל לתיקון וגם יקח המון זמן עד שתקבלי אותו בחזרה. לגבי קניית מוצרי אלקטרוניקה, באינטרנט מספקים ישראליים, אני יכול לומר לך שיש דברים הרבה יותר גרועים מקניה באינטרנט, כלומר לקנות בחנויות מפוקפקות וזולות בתחנה מרכזית בת"א או בבסטות למיניהן יותר מסוכן ורוב הסיכויים שלא תקבלי שום שרות ושום אחריות וכבר ראיתי כאלה שקנו מוצרים יוקרתיים של סוני כי חשבו "מה, סוני יכול להתקלקל?" והוא התקלקל ו"הלך הכסף, כי החנות נעלמה. צריך גם מזל, הבן שלי קנה פעם דיסקמן של פירמה לגמרי לא ידועה שהחזיק לו מעמד המון זמן. כשהמכשיר כבר מת, הוא קנה באילת בחנות המוזיקה הגדולה שיש שם במול הים, דיסקמן חדש של חברה מאד ידועה בעלת מוניטין, אבל תוך זמן קצר ביותר הצג התקלקל וגם התחילו קפיצות וניתוקים, ואז בדקנו והסתבר שיש מעבדת שרות רק בירושלים, אז שלחתי בדואר רשום אקספרס וגם החזיקו את המכשיר המון זמן, לא הודיעו מה קורה למרות שהבטיחו להתקשר לנייד שלי ובסוף אחרי איזה שבועיים שלחו את המוצר בחזרה מקולקל וטענו שהצג שבור שזה דבר לא מכוסה וגם הניתוקים נובעים מנזילת סוללות וגם זה לא מכוסה, ושבכלל לא כדאי לתקן אבל הם מוכנים למכור לנו חדש ב 150 ש"ח (בחנות זה עולה 400) ככה שאת רואה, צריך גם מזל, ולפעמים גם ליצרן גדול עם שם טוב יש שרות על הפנים.לא קשור אם קנית באינטרנט.