שלום! צריכה עזרה...

שלום! צריכה עזרה...

קבלתי אתמול ליומולדת קלפי טארות של "the secret forest" והבנתי שזו לא ממש חבילה למתחילים... אני אשמח מאוד אם יש כאן מישהו שמכיר את החבילה ויוכל לעזור לי לפענח את הקלפים, או שאולי קיים מדריך לקלפים של החבילה הספציפית הזו...? ובכלל לתת לי קצת רקע ומידע לגבי הקריאה בקלפים... תודה רבה גל.

אכן צדקת. זו לא חפיסה למתחילים

מצרפת לך קישור בנושא ויתכן ששם תמצאי מידע נוסף באנגלית. .

תודה רבה על העזרה אבל...

אין באפשרותי עכשיו לרכוש חפיסה נוספת למתחילים, את חושבת שאני יכולה להסתדר עם החפיסה הזאת או שזה ממש בלתי אפשרי? כי שמתי לב שנגיד אין את כל הקטע של הצבעים בחפיסה הזאת, אין כחול וצהוב וכו'... ובנוסף נגיד שבחבילת הטארות למתחילים קלף 7 חרבות מסמל משהו אחד אז זה אותו הדבר לגבי כל קלף 7 חרבות בחפיסה אחרת, או שהדבר משתנה מחפיסה לחפיסה? ובנוסף רציתי לשאול, חיפשתי בכל מיני אתרים ובכולם מופיע מידע על הטארות והפריסות, אבל למעשה לפני שפורסים את הקלפים מערבבים את כולם ביחד? יעני גם את הארקנה הבכירה וגם את הקטנה ביחד ואז פורסים את הקלפים? או שמערבבים לחוד? תודה רבה על העזרה! גל.

מערבבים את כל החפיסה ביחד

לגבי הנושא השני זה פתוח לדיעות שונות. לדעתי אם המבנה של החפיסה דומה למבנה של הקלפים הסטנדרטיים (78 קלפים, ארקנה נמוכה, ארקנה גבוהה, קלפי החצר) אז הפירוש יכול בהחלט להיות דומה, ואת יכולה להיעזר בפירושים הסטנדרטיים גם בקלפים הללו....

אהה תודה :] ועוד משהו קטנטן חחחח

יש פריסה של 5 קלפים בצורה של + שבה 3 האמצעים מהווים את העבר, הווה ועתיד העליון מהווה פחדים והתחתון תקוות איך קוראים לפריסה הזאת? ♪♫♪♫♫♪♪♪♫♫♪♪

למעלה