שלום - צריכה עזרה

Athaclena

New member
שלום - צריכה עזרה

ילדתי ביום שני בבוקר, השתחררתי מבית החולים ביום רביעי. ב-2 הלילות האחרונים התינוקת יונקת אבל לא נרדמת אלא כמעט מיד מתחילה לחפש עוד אוכל (מתחילה לחפש שד, למצוץ על השרוול ואז לבכות). במשך היום המצב יותר טוב, לפחות אתמול היא כן היתה רגועה וגם ישנה. יש חלב והיא כן יונקת - היה חלב בזוית הפה יותר מפעם והיא פלטה ועושה פיפי/קקי כרגיל. אני מרגישה כמו מוצץ בגודל מלא ומאוד מאוד עייפה. חוץ מזה אני לא לגמרי בריאה כרגע ויש לי איזו בעיה במערכת העיכול שגם נמשכת יומיים - אתמול בערב הקאתי ושלשום היה לא בדיוק שילשול אבל דומה. האם זו בעיה שכיחה? והאם יש משהו שאפשר לעשות בנושא? לטיפת חלב אוכל ללכת רק ביום ראשון, ועוד 2 לילות בלי שינה יהיה לי מאוד קשה. תודה מראש

1טלטלים

New member
מזל טוב!

התנהגות שכיחה,אל תשכחי שתינוקך מאוד מאוד צעירה ועדיין לא רגילה להפרדה של יום ולילה,לכן מופיע מעין היפוך..זה מסתדר מעצמו(אני יודעת זה מאוד מאוד מתיש).אין הרבה מה לעשות מניקים לפי דרישה ,משתדלים לנוח כשהיא מנמנמת,להעזר בתמיכה ועזרה שמציעים לך עם התינוקת או בבית... נסי להסתובב איתה במנשא(תנועה),להשמיע רעש מונוטוני(כמושששש או לזמזם מאוד חלש),לערסל אותה (מקנה בטחון)...זה מרגיע ומשרה שינה! לגבייך,שלשול והקאות- נשמע כמו וירוס (יש עכשיו שמסתובב של שלשולים והקאות),אפשר להניק כרגיל,לשמור על הגיינה פשוטה. לשתות לרוויה(אל תשכחי על איבוד הנוזלים גם הנקה,גם חום וגם שלשול/הקאות) ולנסות לאכול דברים יבשים(קרקרים,צנימים...),אפשר לנסות תפוח אפוי בתנור.אם לא חל שיפור ואת מוטרדת גשי לרופא המטפל. תרגישי טוב ותעדכני,

למעלה