שלום,צריכה עזרה

1שין שן

New member
שלום,צריכה עזרה

כתבתי פה בעבר את הסיפור שלי אבל אז לא ממש ידעתי את כל התמונה.עכשיו הכל יותר ברור והייתי רוצה שתעזרו לי. היה לי חבר שנתיים וחצי בשנה האחרונה הוא גר אצלי(אני גרה עם ההורים). הקשר שלנו בהתחלה היה מצוין מלא אהבה סקס הכל.. חצי שנה אחרונה לא היה כל כך טוב היינו רבים הרבה והוא היה הסלחן והותרן מבין שנינו. פתאום גיליתי שכל התקופה שהיינו ביחד הוא היה מאונן כשהוא מדבר עם זונות(מארחות בדירה),קוקסינליות נשי סאדו וכו..חוץ מכל זה הוא שיקר לי בהמון דברים אך כולם קשורים למין ..חמשל על העבר המיני שלו הוא סיפר שהיו לו מערכות יחיסים רגילות ומסתבר שאני הראשונה שהוא שכב איתה בלי לשלם לה כסף. אני בת 21 הוא בן 31. המצב הזה של האוננות עם נשים אחרות בטלפון התחיל עוד הרבה לפני והמשיך גם איתי וחשוב לציין גם בתקופות הכי יפות שלנו לא רק במשברים. הוא הודה בהכל וכעט הוא נורא מצטער על זה ואומר שזו היתה מחלה והוא לא היה יכול להפסיק למרות שניסה ועכשיו הוא בטיפול פסיכולוגי קבוע. הוא אומר שהוא כבר לא חושב על זה לא מתעניין בזה לא רוצה את זה עוד בחיים שלו. לפני שהכיר אותי היו לו גם כמה מפגשי סקס עם קוקסינליות. הוא באמת בחור טוב בכל אופן היה בחור טוב והוא אוהב אותי מאוד ומוכן לעשות הכל בשבילי. אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני עשיין אוהבת אותו ולא יכולה לחשוב על אחרים מצד שני אני לא מסוגלת לחשוב על מה שעשה בלי לבכות אני מאוד כאובה ופגוע לא יכולה לשכוח! מה אני אמרוה לעשות? האם להאמין לו שבאמת הוא לעולם לא יעשה את זה שוב?? הגילו קרה כבר לפני חודש בחצי עכשיו אנחנו נקראים פרודים אבל נפגשים מידי פעם. תודה לכל מי שיענה

seeyou

New member
להאמין לו ?../images/Emo10.gif

בדרך כלל אומרים שהאהבה עיורת. אם את כול כך רוצה בו ומוכנה להמשיך זאת בעיה שלך השאלה שלי היא לאיזה עתיד את מצפה? הרי הזאב מחליף את שערו אך לא את טבעו. לפי מה שאת מספרת יש לו הפרעה רצינית.(סליחה-אני לא רופא-סתם גבר).

המיטה חולה מאוד

ראשית, נשמע שיש לו בעיה רצינית... אך מבלי להכיר אותו לא ניתן לדעת אם הדפוס יחזור על עצמו או לא. ממה שכתבת התרשמתי שהכנסת ראש בריא למיטה חולה מאוד, ולכן אני תוהה אם יוכל להשתנות (אבל זו רק דעתי). שנית, ישנה בעיה של אמון ביחסים שלכם, ולכן נשאלת השאלה אם יש בך הכוח לסלוח אף על פי שפגע בך כל כך. אם את כל כך נחושה להמשיך את היחסים, אני סבורה כי במקום טיפול פסיכולוגי אישי, עליכם לפנות לטיפול זוגי בדחיפות.

עצתי לך../images/Emo18.gif

הספור מאוד לא מוצא חן בעיני . לבחור יש בעיה רצינית ביותר , ואני לא חושבת שבחודש וחצי הכל הסתדר . בנוסף לכך שהוא סובל מסטיות , שזה ענין אחד , הוא גם הסתיר את זה ממך ( ואפשר להבין למה ). בעיה כל כך רצינית , לא נעלמת לא בחודש וחצי , ולדעתי לעולם לא . גם אם תמשיכי להיות בקשר כלשהו איתו , , תהיי שרויה בפחד , בדאגה ובחשדנות ( ובצדק ) שמא כלום לא השתנה בו , ונטיה וסטיה מינית זה לא משהו שאפשר לשנות . אני לא כל כך זוכרת בדיוק מה היו התגובות , אבל עד כמה שזכור לי רוב המייעצים הציעו לך להתרחק ממנו וכמה שיותר מהר . זאת גם דעתי .

שין שין

את רק בת 21 וחברך בן 31, אם הפרש הגילים לא היה כזה גדול (לא בגלל שמדובר ב - 10 שנים הפרש אלא מכיוון שאת ממש צעירה והוא יחסית בוגר) אם היית לקראת סוף שנות העשרים והוא לקראת סוף שנות השלושים פער של 10 שנים לא היה כל כך גדול, לחברך בעיה רצינית מאוד, בעיה שלא תעבור לפי "רצון" וזה בכלל לא קשור לאהבה, לחברך "סטיות מיניות" ייתכן שאם היית מבוגרת יותר היית עולה על זה לבדך, - בכל מקרה בשום מקרה בשום פנים ואופן לא אשמתך - חברך אמר לך שהוא בטיפול פסיכולוגי קבוע, כדי "להחלים" מסטיה כזו (אם זה ניתן בכלל) צריך טיפול של שנים. חברך משקר לעצמו (והוא רוצה להאמין לעצמו) כשהוא אומר שזו הייתה מחלה ושהוא כבר לא חושב על זה ולא מתעניין ולא רוצה,("סטיות מיניות") אינן תלויות ברצון זה לא משהו שאפשר להדליק ולכבות, זה - או שיש סטיה או שאין -(בדיוק כמו שיש הריון או שאין) אין כאן מצב ביניים. חישבי טוב טוב אם שווה לך להרוס את חייך, את עדיין צעירה מידי מכדי להתחיל זוגיות כל כך מסובכת. רק את יכולה להחליט לעצמך אבל... שבי וחישבי היטב היטב אם להמשיך עם הזוגיות הזו.

יאצפן

New member
צריכה עזרה

תעשי מה שבא לך, אבל בגלל העבר שלו, עשי 2 דברים, 1. לכי להיבדק ממחלת האידס, 2, אל תשכבי איתו בלי הגנה על עצמך, פשוט חבל, גם תעתוע וגם בנוסף לב שבור, ו...

berry23

New member
לדעתי

סטיות ולא משנה אילו, הן בעייתו שלו בלבד, ולא צריך לעשות מזה כזה עניין, כל אחד והשטויות, שלו אבל את לא צריכה להיות חלק מזה, ואני מחזקת את מה שאמרה חידון בחרוזים- זה לא דבר שעובר!!! אפשרי בהחלט להשקיט את זה (הייתי מטפלת במקרה דומה כשהייתי מתנדבת במוסד מסויים) אבל להעלם זה לא ייעלם! בטח לא בחודש וחצי, גם לא בשנה, אבל האישו כאן זה לא מה הסטייה שלו אלא אם את רוצה לחיות באי שקט הזה של האם הוא נשאר נאמן לך, וכל פעם שהוא לא עונה לטלפון או מגיע מאוחר מן הרגיל יכנסו לך ישר סרטים לראש וזה לגיטימי כי האמון שלך בו נפגע וזה דבר שכמעט בלתי אפשרי להחזיר... אני יכולה להבין מהצד שלו למה הוא הסתיר דבר כזה אבל כשזה התגלה את צריכה לעשות חושבים שאם תמנעי ממנו את הדבר הזה הוא רק ירגיש יותר צורך לעשות את זה... (כמו לעשן ליד מישהו בגמילה), או ללכת איתו עם זה ולקבל אותו כמו שהוא ( אפילו שזה קצת קיצוני למה שנקרא "להיות פתוחה בראש") ולאהוב אותו עם מה שיש לו רק בלי שיצטרך להסתיר ממך, למרות שאני אישית לא הייתי מסכימה לזה, אני הייתי חותכת את הכל, עם כל האהבה שיש. בהצלחה

1רגיעה

New member
לא יכולתי לקרוא עד הסוף התחלקותך

פשוט בעניינים האלה אני מאד מרובעת אני הייתי בורחת כמו מאש בוערת אך אלה חייך עשי בהם כרצונך רע לי פתאם
מחפשת רגיעה

למעלה