מה שעושים כשמשעמם..
הנה התרגום: זה התרגום של האתר.. יש לי קצת ביקורת עליו אבל אין לי כוח לעשות תיקונים שאני חושב שצריכים להיות אז בקיצור זה התרגום שבאתר: השיר של אדם - Adams Song לעולם לא חשבתי, שאני ימות לבד צחקתי בקול חזק, מי ידע? עקבתי אחרי הפתיל בחזרה אל הקיר לא פלא שזה לעולם לא ניכנס לקחתי את הזמן שלי, מיהרתי הבחירה הייתה שלי, לא חשבתי מספיק אני מדוכא מדי בשביל להמשיך את תצטערי כשאני יעלם לעולם לא ניצחתי , לעיתים רחוקות זה בא ימים טובים היו בגיל 16 ימים מתי שעדיין הרגשתי חי לא יכולנו לחכות שנצא החוצה העולם היה רחב, מאוחר מדי לנסות הטיול ניגמר, שרדנו לא יכולתי לחכות עד שאגיע הביתה להעביר את הזמן בחדרי, לבד לעולם לא חשבתי, שאני ימות לבד עוד שש חודשים שאני אהיה לא ידוע נתתי את כל דברי לכל חבריי לעולם לא תניח רגל בחדרי שוב אתה תסגור את זה, תכסה את זה בקרשים זוכר את הפעם ששפכתי את הכוס? של מיץ תפוחים, במסדרון? בבקשה תאמר לאמא שזו לא אשמתה.. לעולם לא ניצחתי , לעיתים רחוקות זה בא ימים טובים היוו בגיל 16 ימים מתי שעדיין הרגדשתי חי לא יכולנו לחכות שנצא החוצה העולם היה רחב, מאוחר מדי לנסות הטיול ניגמר, שרדתי לא יכולתי לחכות עד שאגיע הביתה להעביר את הזמן בחדרי, לבד לעולם לא ניצחתי , לעיתים רחוקות זה בא מחר יהיו ימים טובים יותר ימים שבהם אני יוכל להרגיש חי מתי שאני לא יוכל לחכות לצאת החוצה העולם רחב, הזמן חולף הטיול ניגמר, שרדתי אני לא יכול לחכות עד שאגיע הבייתה להעביר את הזמן בחדרי, לבד