שלום.. צריכה עזרה...

ואולי1

New member
שלום.. צריכה עזרה...

יש לי MP H10 IRIVER וקרה לי משו ממש מוזר!... שמעתי בו היום, זה השמעי לי את השיר ועבר לשיר הבא אבל שהוא עבר לשיר הבא הכותרת (השם של השיר) נשארה הכותרת של השיר הקודם... ושיצאתי מאותו שיר ורשימת שירים של אותו זמר אותו שיר נמחק מהרשימה או שכל הרשימה נחמקה ונשארו רק שני שירים ושיאצתי לרשימת אומנים זה ארה לי את אותו אומן ששמעתי 3 פעמים כאילו.. (מקווה שהבעיה מובנת..) מישהו יכול אולי לעזור לי יש משהו לעשות או שצריך לשלוח לתיקון? אפשר בכלל לתקן??? תודה רבה...

יאיר B

New member
זה בטח קורה בעברית, נכון?

אם כן, זאת בעיה ידועה עם ה-H10 (הנושא של תקיעת השם על המסך). גם הסיפור עם הרשימה זה מוכר, הוא לפעמים קצת משתגע (זכרת לתת לו את הכדור הכחול בבוקר?). היה לי את הנגן הזה, עברתי את כל הצרות הללו גם כן. אם הוא תחת אחריות, תשלחי שבידקו. אם לא - לדעתי חבל על הכסף לבדיקה.

ואולי1

New member
אז.. זהו..?

הוא משתגע ואין מה לעשות? אם לא שווה לתקן אותו אולי אפשר לעשות שמו אחר? כאילו ריסט (למחוק הכל הכל) ולששים שירים מחדש? לא יזעור כלום?

ואולי1

New member
הבנתי.... ויש דרך למחוק את כל מה שיש בנגן?

איכשהו לעשות ריסט?..

ואולי1

New member
כן אני יודעת...

אבל בנתיים הוא גם ככה לא עובד.. הוא נכנס לשיר וכתוב שהוא 0 דקות ולא עושה פליי. אז אולי עדכון ימחוק הכל ושאני ישיים שירים מחדש אני יוכל לשמוע בו.. איך עושים עדכון?

יאיר B

New member
ל-H10? מורידים את הקובץ של הקושחה

האחרונה מאתר איריבר העולמי. זה קובץ ריצה רגיל (דבל קליק עליו ולפעול לפי ההוראות).

ואולי1

New member
אופס... הנה הקישור.

http://www.iriver.com/support/down_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=844&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=

יאיר B

New member
נראה לי שכן.

עברית נמצאת בתוך הקושחה שלו. היא עדיין תהיה הפוכה (אין עברית ישרה לאיריבר). לא מובטח שזה יפתור את הבעיה עם התקיעה של שם השיר. (התחדש האתר שלהם...)

למעלה