שלום...צריכה ייעוץ

R O N3

New member
שלום...צריכה ייעוץ

אנ רון, בת 17 וחצי. אני מאוהבת בבחור מסוים כבר כמעט שנה. חשוב לציין שלא הייתי בקשר רומנטי אף פעם. איני מכוערת, ואני מגדירה את עצמי כאדם חברותי ופעיל, איני מבינה מדוע עניין זה לא מסתדר לי. ידיד שלי אמר פעם שאני נתפסת כפרקציוניסטית ובנים מפחדים לשמוע את ה"לא" ממני...אך נוצר מצב הפוך. הבחור שבו אני מאוהבת הוא ידיד שלי...אני ניסיתי זה זמן רב לרמוז לו על כוונתי. אך יש מספר בעיות. הראשונה היא, שאיני יודעת אם הוא פנוי או לא...ואין לי איך לברר זאת. אם אשאל ידיד משותף, כבר כל חבריי ידעו מזה. ואני לא רוצה שזה יתפרסם. השניה היא...שאיני יודעת אם פשוט לומר לו מה אני מרגישה או לחזק איתו את הקשר...(הוא גר רחוק וקשה לנו להפגש..זה ממש לא מצליח..עם זאת, אני מוכנה לעשות הכל כדי להיות איתו..) בקיצור, בנים...אם תוככלו לומר לי מהם הרמיזות שאתם מבינים, כיצד לגרום לו להבין שאני מכיוון הזה.... בכלל, מה אתם ממליצים?מה לא בסדר אצלי? מדוע לעולם לא היתי בקשר זוגי?

dudusch

New member
תשובה לאיזה רמז אנחנו מבינים...

אני חושב שאם תתפסי אותו לא מוכן, תדביקי לו נשיקה מצלצלת על השפתיים, הוא יתחיל להבין שאת מעוניינת במשהו מעבר לידידות. בגיל שלך (ובעצם אין לזה ממש גיל) קשה להבחין מתי האדם ממול תפוס / סנוב / חסר ביטחון עצמי, כשהמשותף לכולם הוא "בלתי נגיש". יכול להיות שאת חכמה, יפה, פעילה, חברותית וכו', ומצד שני את מציגה את עצמך כמרוחקת משהו בכל הקשור ברומנטיקה. יכול להיות שיש לך הרבה ידידים, פשוט משום שלא גילית את הדרך לנווט את הקשר לפסים רומנטיים (אני הכרתי את זה מהצד השני). יכול להיות שזה נובע מחוסר ביטחון, מחשבה שאת "לא מוכנה" (או שאולי דווקא "מוכנה מדי" ורוצה מדי) ועוד. לפי דעתי הבנת פחות או יותר איפה את עומדת, את מעוניינת במישהו ולא יודעת מה דעתו (בערך כמו שאחרים תופסים אותך). תחשבי על זה כך: תתנהגי את כפי שהיית רוצה שהוא יתנהג. שיראה מה הוא רוצה, אם הוא פנוי ונגיש, אם גם הוא מעוניין בך וכו'. ככה, גם אם לא יצא בינכם שום דבר, יכול להיות שתגלי שחבר אחר מעוניין בך ויכול לבוא בחשבון

מה לא בסדר איתך../images/Emo35.gif

לא חושבת שאנחנו יכולים להכריע. מעבר לזה,אני לא בטוחה שאכן יש משהו שהוא לא בסדר. אני קוראת מההודעה שלך שאת מפחדת מדחייה, וזה דבר נורמלי לחלוטין. רק יש עם זה בעיה אחת-אם תתני לזה להנחות אותך תמיד תאלצי לחכות לצעד של הצד השני (שפעמים רבות גם הוא מפחד מדחייה). אם כך, מה שהייתי עושה זה לוקחת את הקשר צעד אחד קדימה. תזמיני אותו לצאת איתך. "בא לך לצאת לאיזה בית קפה ביום שישי?" ותראי לאן זה זורם משם.

למעלה