שלום, צריכה ייעוץ

שלום, צריכה ייעוץ

החלטתי לקנות מקלט דיגיטלי לקליטת הערוצים החופשיים (2, 10, בקרוב גם 1 ו-33) ועשיתי סבב טלפונים קצר שגילה לי שטווח המחירים די גדול. יש ב-500 ויש ב-750 שזה 50% הפרש.(מדובר על הכי פשוט ובסיסי). כנראה שההפרשים נובעים מהסוגים השונים המוצעים, ואני לא מבינה בהם, אז אנא דרגו לי מבחינת איכות את הסוגים הבאים: טופפילד מגנום אולימפיה ועד כמה, אם בכלל, סוג "טוב" יותר מצדיק תשלום גבוה יותר. תודה רבה :)

לא ממש קיבלתי מידע שרציתי, אנסה שוב

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על מקלט מסוג "אולימפיה"? ומה לגבי "מגנום"? ובמידה שאחד מהם זול משמעותית מ"טופפילד" האם זה עדיף עליו? ובכלל, עד כמה ההבדלים באיכות משמעותיים ומורגשים? ודבר נוסף, מישהו כאן כתב היום שכשרוכשים מקלט דיגיטלי צריך לברר שהוא גם מתחבר לאנלוגי או משהו כזה - מעוניין לפרט? אנא עיזרו לי מי שיכול. אני לא מבינה בזה כלום וחבל לי סתם לבצע קניה לא מוצלחת שאני אצטער עליה.

longhorn

New member
topfielD יותר נורמלי מהאחרים

ל המקלטים שציינת נחשבים לפשוטים ביותר מגנום זה שם מקומי שנתן יבואן מקומי ככה שלא יוכלו למצוא אותו בחול לטופפילד יש מקלט שדומה מאוד ל5400 של יומקס הייתי ממליץ לך ללכת על זה שאר המקלטים הם סינים זולים במגנום שידרוג יעלה לך כסף והבנתי שהירות הוא על הפנים מחברים שקנו אין הצדקה לשלם על מקלט יותר מ 400 ש"ח כולם עושים אותה פעולה המוכר שבנהם הוא טופפילד עדיף לך לקנות מקלט טוב UCAS UNMBENDED עם מקום לסוט פנוי בעתיד תוכל להוסף קאם +כרטיס כדי לקלוט ערוצים מוצפנים במידה ותהיה מעונין בהתחלה לא יודעים מה שרוצים אז כולם דוחפים לך זבל כי לכל אחד יש אינטרס למכור לך משהו אחר UCAS זה אומר שאתה יכול לצפות בערוצים מוצפנים כמו SECA VIACCESS IRDETO NAGRA ללא קאם או כרטיס ואם יש לך קאם אפשר לראות בעתיד יותר ערוצים בתשלום או בחינם אם אתה רוצה רק ערוץ 1 2 3 לך על הכי זול מניסיון הגי זול הכי יקר

longhorn

New member
יש גם מקלטים בשוק שהם גם אנלוגים

וגם דיגיטלים ועדיף לקנות מקלט כזה כדי לכוון צלחת או כדי לראות את מגוון הערוצים האחרים

למעלה