שלום! צריכה המלצה

michelle2113

New member
שלום! צריכה המלצה

אני נוסעת לארצות הברית בקרוב לשנה לפחות ורוצה לרכוש מחשב נייד. מה שחשוב לי הוא בעיקר להיות מחוברת לאינטרנט וישהיו לי את כל התוכנות הרלוונטיות של מייקרוסופט (אני מתכננת גם לימודים שם אז כל תוכנה שתעזור עם עבודות וכד'). זהו בעקרון. אני רוצה המלצה למחשב נייד אמין, במחיר טוב (טוב משמע לא יקר מדי), נוח לנשיאה ולשימוש. ועוד שאלה, האם כדאי לרכוש אותו בארץ או לחכות לכשאגיע לארה"ב?

michelle2113

New member
אה, כן.

אני לא מבינה גדולה במחשבים, אז אני לא בדיוק יודעת לגבי זכרון ורזולוציה וכדומה. אני יכולה לציין שמאוד מעצבן אותי כשמחשב נתקע (אני גרה עם ההורים ועם שתי אחיות שמשחקות הרבה), אבל אני לא מתכננת לשחק. האם תוכנות כגון פוטושופ וכד' כבדות ועלולות להאט את הפעולות? אם כן, אז רצוי גם הרבה זכרון. זה נראה לי מובן מאליו שהמחשב יגיע עם חיבור לרמקולים וכונן לדיסק וצורב. אם זה לא מובן מאליו, אז רצוי שגם זה יהיה בו. (אני מרגישה ממש טיפשה) יש חיבור מיוחד למצלמה? :) קחו אותי בקלות

יאיר B

New member
בארה"ב יותר זול וגם לא יהיו סיפורים עם אחריות

לאינטרנט ואופיס את לא צריכה משהו מתקדם במיוחד. מפרט בסיסי סביר: מעבד: קור דו רגיל או קור 2 דו (השני קצת יותר מתקדם), זיכרון: בשום מקרה לא פחות מ-1GB, עדיף אם אפשר 2GB. מסך: זה תלוי במשקל של המחשב שאת רוצה. אם את רוצה מחשב קל - זה יהיה 12" (וזה ייקר מאוד את המחשב). במחירים הזולים יותר - 15.4". כרטיס מסך: אם את לא מפעילה משחקים ולא עורכת גרפיקה בתלת ממד - את לא צריכה כרטיס מסך חזק. כרטיסים של אינטל מסוג GMA950 או הגרסאות החדשות שלהם (X3100) יכולים להיות בסדר (כרטיס עם זיכרון עצמאי ייקר את המחיר והוא גם צרוך יותר חשמל...). כרטיס רשת אלחוטי + צורב DVD + יציאות USB (כדאי יותר מ-3) + כניסת מיקרופון/יציאת אוזניות (ובחלק יש גם חיבור אופטי) + טאצ'פד (עכבר מגע) זה סטנדרט בכל נייד כיום. בנידיים הקלים יותר (12") צריך לבדוק שיש להם כונן אופטי (DVD), כי לא לכולם יש. בחלק מהניידים יש גם מצלמה מובנית ואם לא ניתן לחבר דרך USB. לנייד יש רמקולים משלו (לרוב לא משהו), אפשר לחבר דרך חיבור אוזניות לרמקולים חיצוניים (שלא באים עם המחשב מן הסתם).

michelle2113

New member
אתה יכול לצרף קישור לאיזה משהו

אני כל כך קלולס בחיי. חברה כלשהי? דגם?

למעלה