שלום, צריך עזרה

extraboy

New member
שלום, צריך עזרה

אני מעדיך להישאר בעילום שם, אני בקרוב בן 20 אני כבר לא יודע מה לעשות. אם יודעים איך זה, גיל ההתבגרות וכל זה אני מרגיש שאני נימשך גם לבנים אבל אני בתקופה האחרונה אני מנסה להדחיק את זה . אני רוצה חיים נורמלים להיות נשוי לאהוב בנות להתחתן ילדים וכל זה לא יודע איך אפשר להיפטר מזה תעזרו לי אני על סף יאוש !

extraboy

New member
איך אפשר לצאת מזה !

אני רוצה להיות סטרייט רגיל לא הומו חס וחלילה לא דו, אני אוהב בנות , רוצה שתיהיה לי חברה חתונה ילדים משפחה .

marik

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לגבי טיפולי ההמרה שדיבר עליהם הקיפוד - אתה מוזמן לחפש מידע במקומות אחרים, אבל לא תמצא אותו כאן אצלנו. למה? למה אנחנו מוכנים לוותר על גולש בגלל זה? כי יש לנו אחריות כלפיך, ואני לא אקח אחריות על טיפולים שלא הוכחו אפילו פעם אחת כעובדים, יעילים ומדעיים - לתקופה ארוכה. להיפך, הטיפולים האלה רק הרעו את המצב ובאמת שאין צורך שאני אמשיך. פשוט תרד מזה. נטיה מינית, והומוסקסואליות, הם תכונות מובנות בך. אי אפשר לשנות אותן כמו שאי אפשר לשנות לך את צבע העיניים. אתה יכול לחיות במסיכות ובפנטזיות אחרות, ממש כאילו שמת עדשות צבעוניות, אבל מתחת למסיכות - אתה עדיין עם צבע העיניים המקורי שלך, ובהקבלה - אתה עדיין תהיה עם אותן נטיות מיניות. ועכשיו ברצינות - אני לא חושב שאתה יכול לקבוע כרגע את הנטיה המינית שלך. וגם אם כן, יש עוד דרך לעשות לפני כן. כל התחלה היא קשה, וכל גילוי על עצמך הוא קשה. מליוני אנשים חיים עם זה באופן מושלם. אין סיבה, שאם אתה באמת שייך לקהילה הגאה - לא תחיה ככה. מה גם, שאולי אתה בי? אולי אתה עדיין מבולבל? כתבת שאתה אוהב נשים... אבל נמשך לגברים - והשאלה המתבקשת: מה ז"א נמשך לגברים? אתה מאונן על גברים? כשאתה רואה גבר מושך, מה אתה חושב? וכשאתה רואה אישה מושכת, מה אתה חושב? כמה זמן זה ככה, או שזה משהו שהתחיל והשתנה בך לאחרונה? מה הנסיון שלך עם נשים וגברים? היתה לך חברה? עברת איזו טראומה או מגע מיני כלשהו בעבר? למה אתה כל כך חושש מזה? אתה בצבא? אתה מכיר עוד הומואים? יש לך חברים הומואים? איך החברים סביבך מתייחסים אליך? מה אתה חושב על עצמך ועל הגוף שלך? בוא תתחיל לענות על כל השאלות האלה, אחת אחת, על כולן!!! ומשם נמשיך. ובינתיים תירגע, תנשום עמוק... ותדע שאתה לא לבד. ובכל מקרה, תציץ רגע בתחתית הפורום, ממש בשורה האחרונה הפיצית מעל למילה COPYRIGHT, יש שם קישור שנקרא "מצוקה". תלחץ עליו, ותעיין בכל מה שכתוב שם. רק תשדע שזה קיים. אם תרצה תמיד יש שם מישהו בשבילך, מקצועי שיוכל לעזור לך. אם לא מצאת את הקישור - הנה הוא כאן http://www.tapuz.co.il/general/sos.asp

extraboy

New member
טוב נענה

אתה מאונן על גברים? כשאתה רואה גבר מושך, מה אתה חושב? מה זאתת אומרת מה אני חושב? ממ לא יודע סקסי וכל זה מגרה אותי וכשאתה רואה אישה מושכת, מה אתה חושב? כנ"ל כמה זמן זה ככה, או שזה משהו שהתחיל והשתנה בך לאחרונה? התחיל מגיל 15 מה הנסיון שלך עם נשים וגברים? היתה לך חברה? לא עברת איזו טראומה או מגע מיני כלשהו בעבר? ממ לא למה אתה כל כך חושש מזה? אני רוצה חיים נורמלים מנסה להדחיק את זה ולחשוב יותר על נשים וולאונן עליהם אתה בצבא? לא פטור רפואי אתה מכיר עוד הומואים?ממ לא יש לך חברים הומואים?לא איך החברים סביבך מתייחסים אליך? בן אדם בודד מה אתה חושב על עצמך ועל הגוף שלך? קצת שמנמן , עושה דיאטה אני רוצה חיים נורמלים להדחיק את זה , אני בחודש האחרון מנסה להיכנס יותר לאתרי סקס של נשים ולאונן .

marik

New member
אתה מצליח?

אתה מצליח לפנטז על נשים ונהנה מזה? בהנחה שכן אז אתה בי. אם אתה נמשך גם לנשים וגם לגברים, אז אתה בי. אתה תוכל בעתיד לבחור עם מי תרצה להמשיך את חייך, עם גברים או עם נשים. לגבי החברים שלך - אי חושב שזה קשור להתנהגות שלך. וההתנהגות שלך קשורה ביחס שלך לעצמך. אתה לא ממש אוהב את עצמך, נכון? אם תתחיל לטפח את עצמך ולהעלות את הבטחון העצמי שלך (ויש המון דרכים), גם החברים סביבך יתחילו להתייחס אליך אחרת. החיים בבדידות קשים יותר מחיים בחברה. וברוך השם אתה לא חי באיזה אי בודד. לא עברת טראומה מינית ותחומי העניין של החברים שלך ושלך צריכים להתאים. זה לא שמישהו גורר אותך לזה. אין לך השפעה ואתה לא נתון ללחץ חברתי כלשהו. משמע, מי שאתה - זה אתה והכי טבעי שיש לך להציע לעצמך. תקבל את עצמך, תטפח, תשקיע - ותראה איך זה יניב לך פירות בהמשך. לגבי המיניות שלך, אני אומר תן לזה זמן. בהמשך אתה תבין ותלמד איך לתמרן עם המיניות שלך. ואם באמת אתה בי - אתה רק תהנה מכל העולמות ותבין שבעצם זה רק יתרון.

בדיוק אתמול שוחחתי על זה עם אדם דתי

ששמו דווקא מוכר בארץ כאחד המומחים ביותר לתחום , והוא מוכר ע"י האגודה להלט"ב כמדריך של קבוצות דתיים גאים. הוא סיפר לי למשל על נער שרוצה להיות סטרייט אבל בפועל הוא הומו. מה עושים? הוא הפנה לתחנה לברה"ן הקרובה, שם בשיחות עם עו"ס או פסיכיולוג "אובייקטיבים" הוא אאפילו עם הפנייה לשירות הסקסולוגי באחד מבתי"ח הגדולים,הוא יוכל להחליט מהי האמת הנכונה עבורו. אני יכול להגיד שבגילך עסקתי המון בהדחקה, וניסיתי לשכנע את עצמי ומטפלים אחרים שזה לא חשוב, מפחיד מידי בשביל לגעת ובעיקר לא נכון, כי אני רוצה להיות סטרייט... למזלי היו לי מטפלים שהאמינובי ולא באג'נדה של המרה, אומנם מיניות לא היתה תחום מוחיותם, אבל אחד מהם היה בעל ניסיון בטיפול בנוער והוא אמר משפט חכם:" לפעמים יש כל כך הרבה סיבות למה דברים עולים מתישהו אבל רק אתה יכול לדעת באמת מי אתה". וכך התבשלתי בתוך עצמי, בניסיון ל"חיים נורמליים" כמו שאתה אומר, אבל לא! זה רק יצר עוד ועוד הימנעויות חברתיתו , זה יצר עודו ועוד קשיים חברתים, חרדות ודיכאון כרוני ברמה נמוכה....ולכל המטפלים היה נוח ללכת בקצב שלי, אך לא בטוח שזה היה נכון עבורי. עד שהגעתי השנה למטפלת שאמרה, "תראה ברור לי, שאתה כבר לא מתלבט על הנטייה שלך אלא מתלבט על ההשלכות החברתיות שלה, אי אפשר לטפל בך מבלי לטפל בצרכיחם המיניים שלך קודם, זה הבסיס לכל טיפול שתבחר בו בהמשך" והפנתה אותי למטפל מיני שדוגל בפסיכותרפיה צעד בצעד עקב בצד אגודל...ובעיקר במה שנכון עבורי ולא עבור האחרים... אני יכול רק לספר לך שהייתי אצל מטפלת מינית אחרת כדי לטעום לבדוק, בחורה משכמה ומעלה מהשירות הסקסולוגי בתה"ש, הבחורה מתנדבת ואחראית על תוכניות הטיפול באיגי , ארגון הנוער הגאה, בסוף לא אהבתי אותה, הכימיה בחדר פעלה לרעתי ולכן עזבתי אותה, יש הרבה כאלו שיאהבו את גישתה, אבל אני לקוח מחדרה שני דברים שמניעים את הגלגל: "ייתכן מאוד שהחרדה והדיכאון שלך נובעים מתחושות של בדידות ובעיקר מאי מימוש מיני, נמצא מחקרית שאנשים שלא ממושיםן מינית או שחיי המין שלהם פחותים פגיעים יותר לדיכאון וחרדה" והדבר השני שלקחתי ממנה , זה להתחיל להעז, לגעת אבל בהסתייגות אחת ממנה, בקצב שלי ולא בקצב שלה, וזו הסיבה למה עזבתי אותה, המטפל הנוכחי מאוד ער לקצב שלי מצד אחד ומצד שני לא נותן לי לישון על זרי הדפנה, כי מה שהיא בקשה בפגישה הראשונה עשיתי לאחר כחודשיים מסתבר שהייתי צריך לעבור כמה שלבים באמצע ולטפל בפרטיות ועוד דברים שהיא בכלל לא נתנה עליהם את הדעת... מניסיון אוכל לומר לך בעצב, שאילו את האנרגיות שהשקעתי בהדחקה ושחזור ושל המצב העכשווי והבעיה והעצמתה, היעיתי משקיע במה שאני עושה עכשיו, לא רק שהיום היה קל לי יותר, הייתי מסופק יותרף בעיקר הייתי סובל פחות... אז נכון יש לי עוד דרך ארוכה, אבל חבל שאחרים יעברו אותצה בגיל צעיר בוגר או בגיל מבוגר ממש, אני יכול לומר ל שיש אנשים נשואים, או/גרושים שפתאום מגלים את מיניותם? למה? כי פתאום נהיו הומואים? לא! כי פשוט הם הבינו שהם חיים בשקר אחד גדול, רק שבמקרה כזה, הנזק הנגרם לאישה ולידלדים הוא עצום ולעתים לא בר תיקון!! אז איזה חיים יותר נורמליים? יש גם הורו הומולסבית והיו כאן דיונים בעבר בנושא, ראה טגלס ומאמרים...

פרה פרה נעבור את הכל

אני לא כ"כ הבנתי מהודעתך את הרקע הסביבתי בו אתה חי, אבל אני יכול להגיד לך בבטחון , שהורות היום אינה זרה לאף בעל נטייה מינית, ובישראל של 2007, יש הורים שנשואים ביחדאך לכל אחד מהם יש נטייה אחרת...יש בעייתיות מעטה בהורות כזו אך לרוב הורים כאלו חיים בשלום אחד עם השנייה ועם בני/בנות זוגם.. בעבר הרחוק האמינו שהומוסקסואליות היא חלק טבעי מגיל ההתבגרות היום המחקרים מדברים על משהו אחר, מדברים על משהו שמורכב הן מהגניטיקה או הסביבה התוך רחמית(לגבי הראשון אין הרבה הוכחות, יש השערה, לגבי הסביבה התוך רחמית יש הוכחות מיונקים אחרים, שבתק' מסויימת היה שיבוש הורמנלי שבעטיו היה שינוי בהתהנהגות המינית של אותן חיות). לצערינו אין כיום "תרופה " אלא רק ההנחייה מקבולת לקבל את זה, וללמוד לחיות עם זה.למה לצערינו? כי עדיין יש בחברה שלנו מקומות שעדגייןם לא פתוחים לזה וראים בזה משהו טמא וחטא.אבל למה להדחיק? זה שאתה אוהב בנות ונמשך לבנים, אתה לא רואה כאן בעיה? אני כן רואה בעיה, ממליץ לך לראות את הסרט הר ברוקבק ויוסי וגייגר כדי להבין את הבעיה של ההדחקה, במיוחד בהר ברוקבק . בקיצור, מנהלי הפורום ימחקו את ההודעה שלי , אם ארשום לך מי טוען שהוא ממיר את הנטייה המינית, אבל כל אלו מכונים ע"י איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), כש-ר-ל-ט-נ-ים!!! אתה מוכן לזרוק את כספך על קרן הצבי? תעשה חיפוש קצר בפורום אם נשארו כאן עוד הודעות שלא נמחקו, אני אישית אשמח להפנותך למטפל שיעזור לך להתמודד עם מי שאתה, והכתובת למטפל כזה היא באי"טם. אבל אם אתה מתעקש על המרה, אני האחרון שימליץ על טיפול שבארץ לא הוכח כיעיל!!! (בעולם יש מס' עדויות להצלחה אבל מי שטןפל בעולם, המחקרים האלו מעוררים המון מחלוקת בקהילה הטיפולית והמדעית, כך שהדעות מאוד חלוקות). אגב רוצה לשמוע משהו מעניין, החרדים, ההומופוביים הכי גדולים שהלכו עם שקים בלויים לאות אבל במצעד בירושלים, חלקם גם משחק בזהות אחרת הומוסקסואלית, שאתה כאיש מהרחוב לא רואה, אך אנשים אחרים הן מהאקדמיה והן מהקהילה כן רואים!!! בקיצור אין אמת אחת ואני אישית לא ממליץ (ולא ראיתי אף מטפל טוב שממליץ, או אף מטפל הגיוני לא שכנע אותי ואת מנהלי הפורום), על טיפולי המרה לשינוי הנטייה המינית.

marik

New member
וטוב עשית

טיפולי ההמרה נדונו כאן בעבר. אני חושב שתמצא קצת. אם לא כאן אז במקומות אחרים ובגוגל - חופשי. זה לא כי אנחנו רעים או אטומים, אלא פשוט כי אנחנו לוקחים אחריות. מנסיון העבר שלנו, והתיעצויות ודיונים עמוקים בנושא, הוברר לנו כי הטיפולים האלו בדר"כ מרעים את המצב. אנשים באים לשם עם ציפיות רבות, המטפלים עוד מטפחים את אותן אשליות, ובסוף כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. מומחים בנושא ייעצו לנו להימנע, וכך אנו עושים. אני יודע שפורום דתיים גאים לא מונע מפרסום האתר ההוא, בדיעה שדווקא לפרסם ולהראות כמה שהוא לא אמין - יעזור. אני לא לוקח את הסיכון. כאן בפורום עשינו אירוח עם ד"ר אילן בירן שדיבר על טיפולי סרוגייט. שבוע לאחר מכן, עופא מאורר התראיין כאן בפורום וסתר כל מילה של אילן. הדברים נשארו ככה, באוויר. לפני שבועיים - בתוכנית של אילנה דיין התברר שאילן בירן כיכב שם, ולאו דווקא כאיש הטוב. על זה כתבתי כאן בפורום ואפשר למצוא את זה, כולל תגובה של גולש בפורום של קשת שדיווח שניסה את הסרוגייט וכמובן שזה לא הצליח. המון מקרים אני מכיר של אנשים, שניסו להמיר, זה עבד תקופה קצרה, התחתנו וילדו ילדים - ואז בגיל מאוחר, הכל התפרץ. ההדחקה והכל פשוט יצא החוצה. ואז מה? להרוס משפחה? לפגוע בילדים? אני מאמין שצריך להתמודד עם זה עכשיו. לא בגיל 40 אחרי שכל החיים סבלת, ועוד תפגע באנשים אחרים סביבך.

יש מקום בחברה לאנשים שונים.

יש אנשים עם זהות מינית כזו או אחרת, עם או בלי בן זוג בתקופה נתונוה. והדברים יכולים להשתנות. עם או בלי ילדים מכל סבה שהיא. אין שום רע במצב שלא פוגע באחרים. אדם יכול למצוא את אושר רק כשהוא שלם עם עצמו.

marik

New member
נכון

מסכים לגמריי. אבל עד שאדם יהיה שלם עם עצמו, והוא בא לכאן לחפש את הדרך, אני אחשוף אותו למידע מהימן ואמיתי שנבדק ואושר ע"י גורמים מוסמכים. האתר המדובר לא כזה ולכן אני מונע כל קשר איתו בפורום הזה.

כנרת

בשיחה עם איש מפתח בתחום(הוא לא איש מקצוע אך מהווה מקור תמיכה להמון צעירים), הוא טען באוזניי כי המקום המדובר ודומים לו, מנצלים בצורה צינית את המצוקה של הפונים אליהם!!! תחנות לברה"ן מציעות טיפול נפשי בחינם, אומנם התורים בחלק מן התחנות עלול לקחת מס' שבועות ועד מס' חודשים אך בסוף כולם מתקבלים, בנוסף המרפאות הגדולות לטיפול מיני בבתי"ח הגדולים מוכרות ע"י אי"טם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), ע"י האיגוד להפרעות בתפקוד המיני, וחלק מן המטפלים מוכרים ע"י קופות החולים המציעות שירותי סקסולוגיה(לא כולן אגב..). נטיפול המיני בבתי"ח הגדולים הוא יחסית זול לניתן באותה "אגודה" שאני וMARIK נמנעים מלהזכיר את שמם,בואי אגלה לך סוד, ההתחלה מתחילה ב1600 ש"ח למין מחנה מסויים ואח"כ כל פגישה 400 ש"ח... על מה ולמה? לא ברור. כל המטפלים באותו ארגון לא מוכרים ע"י אי"טם(שבו חברים עו"סים, מטפלים מיניים, פסיכולוגים ואף לאחורנה הוכר גם יועץ חינוכי כמטפל מיני), ולא ע"י האיגוד להפרעות בתפקוד המיני(שבו חברים אורולוגים גניקולוגים ופסיכיאטרים), ולא מוכרים ע"י תיכ"ם(האגודה לטיפול וייעץ לתכנון המשפחה מקבוצת "דלת פתוחה"- ארגון המאגד בתוכו את כל תחנות הייעוץ לנוער בארץ ואת כל מרפאות הנוער של משרד הבריאות לי, לה ולו, תחנות לייעוץ למשפחה ולנישואין ביעיריות ובו חברים מטפלים מיניים שהם יועצים חינוכים ,עו"סים ובעיקר מטפלים זוגיים ומשפחתיים). לאי"טם יש את הקוד האתי המחמיר ביותר מכל איגודי הפסיכולוגיה בארץ!!!, ואחד הקווים המנחים הוא לראות את טובת המטופל ולא את טובת ואנג'דת המטפל!!! לא פלא שמטפלים בשיטות המרה אינם חברים באיט"ם,כי לצערם אינם עומדים בתנאיהאתיקה המחמירים של איגוד הסקסולוגים האמיריקאי, וה- APA . כל איגודי המטפלים נוהגים לראות בAPA תנ"ך של קודש הקודשים לטיפול!!!כשאני מדבר על איגודי המטפלים אני מדבר על הסתדרות הפסיכולוגים (הפ"י), מועצת הפסיכולוגים, איט"ה(איגוד ישראלי לטיפול התנהגותי). כיום מוכר ע"י המטפלים המינים שיש לפעולע"פ טובת המטופל ורצונו בלבד. אם אדם מהצהיר שהוא ביסקסואל או שמבולבל בנטייתו המינית עליו להיבדק ע"י איש מקצוע מן המאה ה-21 , שחבר באי"טם או תיכ"ם או לכל הפחות חבר גאיגוד מטפלים רציני(כאן הכוונה לאיגוד הפסיכותרפיה,איגוד העו"סים), שיבחן יחד עם המטופל את הקשיים ואת הדרכים לפתרונם. רק מטפל בעל חברות באחת מן האגודות לטיפול מני או לתכנון וייעוץ לתכנון המשפחה יוכל לתת למטופל את המענה במתאים ביותר לצרכיו ולבדוק ביחד עם המטופל ולטובתו האישית את הדבר הטוב ביותר עבורו. יש פסיכולוגים או פסיכותרפיים שאינם חברים באיגודים הנ"ל אך הם מביאים קבלה ללא שיפוט וללא תנאי , הם יוכלו לתת מענה נפשי פסיכולוגי אך בדר"כ לא יוכלו לתת מענה פסיכוסקסולוגי מתאים. ובארץ היחידים המוכרים ע"י בתי"ח הגדולים לטיפול מיני הם אלו שאיט"ם הכירו בהם ומבחינת משרד החינוך והבריאות היחידים המוכרים לייעוץ מיני הם חברי "דלת פתוחה", משרד הבריאות והחינוך מדברים על יעיוץ ממוקד וקצר מועד, בעוד בתי"ח הגדולים מדברים על טיפול קצת יות ארוך ובעל פוקוס הקשור לתפקוד מיני או אוריינצטציה מינית, בעוד הייעוץ הממוקד במשרד החינוך והבריאות קשור לייעוץ של 2-3 פגישות. זו הסיבה למה אני MARIK נמנעים מלהזכיר את שם האתר שמציע קסמים חלופות לשינוי והמרה של הנטייה, אם אנשים מקצועיים חושבים שזה לא הפתרון, מי אנחנו שנתווכח איתם? שימי לב שלא מפתיע שדווקא הטוענים לשינוי הנטייה לא מציעים שירות לשינוי הנטייה מסטרייטים להומוסקסואליים- למה בעצם? למה אותם מטפלים לא מוכרים באיגודים המקצועים? רוצה עוד נימוק, באחת המצגות שורבבו בכוונה שמות של מטפלים מינים המוכרים ע"י אי"טם אך אלו לא מאמינים בשינוי הנטייה!!! למה כדי ליצור אמון בציבור, אבל הם שכחו שגם למטפלים האלו יש פה ... בקיצור איט"ם מאמינים בדבר אחד, טובת המטופל, אם טובת המטופל ורצונו טוענים להתנסויות עם נשיים, הטיפול הנמיני יאפשר לו להתנסות בזה בתנאי שזה לא פועל כנגדו!!! במידה והמטפל יחוש שזה נוגד ופועל בצורה הרסנית למטופל הוא ינסה להסביר למטופל שעליו לנסות להתמודד עם מי שהוא וכמות שהוא...

את מערבבת אגודה אחת באחרת.

אצלנו אין תשלום ראשוני ותשלום קבוע. כל אדם המתעניין במדיטציה טרנסנדנטלית יכול לבוא להרצאת מבוא והרצאה שניה חינם. אז יש לו שיחה עם המורה, גם היא ללא תשלום, ובה מחליטים שניהם אם ילמד. לקראת ההוראה האישית הוא מביא תשלום חד פעמי לכל החיים, ולאחר שלמד יוכל לקבל את שירותי האגודה בכל מקום בעולם , אם ידע את שפת המקום, חינם כל ימיו!!! אין שם טיפול מיני. יש שם הוראת מדיטציה טרנסנדנטלית. ורק באגודה הבינלאומית למדיטציה מותר ללמד מדיטציה טרנסנדנטלית.

מי דיבר על האגודה שלך?

הכותב שאל על טיפולי המרה, אני וMARIK ענינונ לו שזה לא מקובל והסברנו את זה זה הכל... אני וMARIK דיברנו על אגודה מאוד ספציפית ששמה לה למטרה להפוך הומוסקסואליים לסטרייטים לא קשור בכלל למדיטציה מבקש לא להילעב איפה שלא צריך, ושימי לב איפה אתה כותב ועל מה מגיבים לך ....

למעלה