שלום צריך עזרה...

goro123

New member
שלום צריך עזרה...

אני וחברים שלי משחקים פריסטייל D&D בעולם של דרגון לאנס ובו לכל אחד יש ישוב משלו והוא צריך לנהל אותו... עכשיו נתקעתי בבעיה אני משחק את גזע גמדי המחילות ללא כסף ועם נתינים מורעבים.. עכשיו מאחר שאני יודע שיש פה אנשים בעלי דימיון מפותח(כמו שצריך :) ) חשבתי תוכלו לעזור לי ולתת עצות/רעיונות מה אני צריך לעשות כדי להשיג אוכל ללא ביבוז כסף?! נ.ב השה''ם קבע שאף גמד לא יודע להכין אוכל בעצמו אז זה קצת בעיה... תודה על העזרה בכל מקרה

DDN

New member
מה זה לא יודע להכין אוכל?

אז גם לצוד נמנע ממך, אלא אם כן אתה צד ואוכל אוכל "נע". מה שנותר לך זה לגנוב אוכל, או לסחור באוכל (או לעבוד תמורת אוכל)

goro123

New member
לא יודעים להכין הכוונה...

שהם לא יודעים לבשל.. ולצוד זה רעיון לא רע.. ^ ^ למרות שנדמה לי שאין מתחת לאדמה הרבה חיות שמביאות הרבה בשר... בכל מקרה תדה עד עכשיו ותמשיכו להעלות רעיונות..

ננסק

New member
פטריות

גזע תת-קרקעי יכול להסתדר מצוין עם פטריות ועובשים שונים, שגדלים במערות נרחבות מתחת לקרקע. הם יכולים גם לצוד חיות תת-קרקעיות, וגם לפשוט על חוות של נמלי ענק ולגנוב להן אוכל. סתם דוגמאות.

t3h d00d

New member
אם אתה משחק בעולם דנד

תפתח את ספר המפלצות ותראה מה חי מתחת לאדמה ואכיל

t3h d00d

New member
אם אתה משחק בעולם דנד

תפתח את ספר המפלצות ותראה מה חי מתחת לאדמה ואכיל

SeaLili

New member
יש לי רעיון ועוד אחד ועוד אחד!

שלוש רעיונות! *מרימה 7 אצבעות*

major mouse

New member
על מחילות, אוכל ושיכר

גמדאי המחילות הם עם הרבה יותר מורכב מ- גמד-מורעב-יחף-סופר-עד-שתים-בקושי. רק לדוגמא - גמדאי המחילות ידועים ביכולת הבישול שלהם בהנחה ואומרים להם מה להכניס לאוכל ומתרחקים מהמטבח ובשיכר הטוב שלהם לאלה המוכנים להתעלם מהעובדה שאת הפיטריות לשיר הם מגדלים בחדרי השינה שלהם. [המידע נלקח מאחד הספרים של רומח הדרקון]

stige

New member
קצת עיוותת דברים...

כמה מבדר שבפעם הראשונה מזה חודשים שאני מחליט לבקר בפורום אני מוצא את השחקן שלי רושם הודעה... 1.אתה לא משחק גדמי מחילות, אתה משחק גמדי הרים. זה הבדל עצום ברומח הדרקון. 2.כל הגמדים יודעים להכין אוכל, אבל לא ברמה שכולם ישמחו לאכול, וכמובן שהם יכולים להכין פחות כמות אוכל בזמן קצוב.

למעלה