שלום! צריך עזרה.....

shinji

New member
שלום! צריך עזרה.....

מה המחיר של גיטרה חשמלית טובה, אבל לא מהחברות הגדולות כמו גיבסון או פנדר, משהו צנוע אבל טוב (אם יש דבר כזה)... תודה מראש!

shinji

New member
קודם כל.... אני בן....

ואני לא חושב לקנות גיבסון... בגלל זה שאלתי על משהו צנוע

צנוע...

פנדר אמריקאית (5000 ש``ח בערך) איבנז (מתחיל כבר ב3000 ש``ח) אמ...מישהו אמר כבר על פנדר מקסיקנית (אני חושב) שהן גם זולות

כן

אני לא חושבת שאפשר לקרוא צנוע למשהו שעולה 5000 שקל. זה המון כסף. פנדר מקסיקנית אמורה לעלות לא יותר מ3000, אבל אני לא ממש מעודכנת כרגע במחירים, אז לא לקחת אותי במילה. אבל היא נשמעת ממש טוב. (סופסוף הצלחתי להחליף פה את השם והאימייל שלי. מה עובר עליהם?)

wiz

New member
הא ?

ובקשר לגיטרה צנועה.... אתה יכול למצוא גיטרות יד-שניה מעולות במחירים לא כל כך גבוהים, 2500 שקל בערך. ובכל אופן, גיטרה שעולה פחות מזה לא שווה את הכסף... ואתה יכול גם ללכת לחנויות מוזיקה, ולבדוק אם יש מבצעים. חבר שלי קנה גיטרה טובה מאוד של איבנז בכלי-זמר, ב-2000 שקל, במבצע...

RHCP

New member
אם מדברים על גיטרות יד שניה זולות

אני קניתי את הוושבורן שלי יד שניה הגיטרה משנת 97 במצב מצויין חבל``ז וקניתי אותה ב 700

ממש לא נכון

יש גיטרות מעולות שאפשר למצוא בהרבה פחות מ 2000 שקל. זה הכל עניין של מזל. יש כמה חנויות יד שנייה בתא שיש שם לפעמים כל מיני דברים נחמדים...

wiz

New member
מהניסיון שלי זה ככה...

וחוצמזה, אם יש אפשרות להביא גיטרה מחו``ל אז תביא... בארץ המחירים סתם גבוהים ולא מוצדקים...

Distorted...

New member
אגב יבוא אישי..

אני כנראה מתליח לארגן שיביאו לי מח``ול B.C.Rich Warlock!!!! אמריקאית.....ראש מרובע מגירסת ה-BEAST, פיקאפס של EMG.... אני כבר מת שהיא תגיע. היא נראית פחות או יותר כמו בתמונה המצורפת...

wiz

New member
כמה דוגמאות :

פנדר סטנדרט אמריקאית - בארץ 7000 שקל (!!!), ובארה``ב 4000 שקל גג. גיבסון לס-פול סטנדרט - בארץ 8000+ שקל, בארה``ב 5000 שקל... מולטי אפקט בוס GT-5 - בארץ 4500 שקל (עוד פעם-!!!) ובארה``ב 2400 שקל... אני צריך להמשיך ???

לא על זה דיברתי....

אני מודעת לעניין שכל כלי הנגינה הרבה הרבה יותר יקרים בארץ (למרות שיש גם מספיק מקומות בחול שהם ממש יקרים), הייתי במספיק מקומות ובררתי מספיק מחירים כדי לעלות על זה. השאלה שלי היתה מאיפה הגעת למסקנה שמה שעולה פחות מ 2000 שקל לא שווה את הכסף?

wiz

New member
אהה.... תראי...

דבר ראשון מהניסיון שלי עם סקוויר... אין צורך בפירוט נוסף. דבר שני, מגיטרות שראיתי בחנויות, וניגנתי עליהן... ודבר שלישי - כי מלא אנשים שמבינים הרבה יותר ממני אמרו לי. ואני מדבר כאן על גיטרות חדשות במחיר הזה. גיטרות יד-שניה ב-2000 שקל יכולות להיות מעולות. אבל גיטרה חדשה במחיר כזה לא יכולה להיות טובה. החומרים והאלקטרוניקה וכל השאר לא יכולים להיות ברמה, אם המחיר הוא רק 2000 שקל.

למעלה