שלום, צריך המלצות

The Dim Locator

New member
להקה אחת שעולה לי כרגע לראש:

Mission of Burma קריירה קצרה, אלבום אולפן אחד די טוב, אי.פי אחד מעולה, וגם סינגל מעולה. יש להם אפילו שיר די מפורסם (יחסית) שעשו לו מלא קאברים (מובי, קאת'רין וויל, גרהאם קוקסון ובטח עוד כל מיני): That's when I Reach For MY Revolver שקשה להגיד עליו שהוא מייצג את איך שהם נשמעים בדרך כלל. הם התאחדו לפני כמה שנים והוציאו אלבום (אולי הם הוציאו עוד אחד מאז), שמשמיעה אחת שלו נשמע לא משהו.

pitchon

New member
SUGAR

זה לא ממש דומה, זה הרבה יותר מלודי, ועוד לא פגשתי מישהו חוץ ממני שאוהב אותם, אבל זאת הלהקה שהקים בוב מולד מהאסקר דו אחרי האסקר דו. אני ממליץ על האלבומים COPPER BLUE ו-BEASTER

Rammer

New member
מישן אוף בורמה

להקה דיי משעממת בגדול, אבל צריך ליפול על הדברים הנכונים, כמעט כמו כל להקה. ריבולבר שיר לא רע כל עוד לא טוחנים לו ת'צורה יותר מידי, כמו גם שאר Signals, Calls and Marches. באשר לדברים דומים להסקר דו, מאוד תלוי איזו תקופה. מה, ריגשי של קנדי אפל גריי או משהו שיותר נותן בראש כמו אברית'ינג פולז אפארט? אני אניח שמדובר באופציה הראשונה ואמליץ להקשיב לכל מה שיצא לReplacements אחרי Hootenany (כל מה שאני לא אוהבת).

Rammer

New member
Tago Mago יותר טוב, אגב.

וזה Ege Bamyasi, אם אני זוכרת נכון.

EgeBamayasi

New member
גם אני מעדיף את טאגו מאגו

והטעות בכוונה, כדי שחס וחלילה לא יהיה משתמש עם השם שלי בכל אתר שבו אני אפתח משתמש, אבל מעירים לי על זה כבר יותר מדי שכבר נראה לי עדיף שאני אחזיר אותו למקורי ><

למעלה