שלום, צריך את דעתכם.

mGmix

New member
שלום, צריך את דעתכם.

תציעו לי מה האנטיוירוס הכי טוב בשבילי. הקריטריונים החשובים- *מעט cpu usage. *שיימצא את כל הווירוסים שצריך. (לא, אל תגידו לינורטון, כבר פירמטתי בגללו,הוא עשה לי צרות.) פעם השתמשתי ב- mcafee והוא היה בסדר, אבל אני רוצה לנסות אחרים. תודה מראש.

BenjiMan

New member
אמממ...

אני משתמש במקפי ומאוד מרוצה...תמיד השתמשתי בנורטון...לא יותר...יש את SVG שהוא נחשב טוב והוא בחינם... ב.

point2i

New member
../images/Emo35.gif SVG ../images/Emo35.gif

התכוונת לגרסת ה AVG כפי הנראה ! ןלשואל >> גרסאות הAVG 6 ן 7 שהיו על המחשב שלי לא ממש עשו את עבודתן ! לעומת זאת כבר המון זמן מותקנת אצלי ה 8 BITDEFENDER ואני מאד מרוצה מתעדכנת על בסיס קבוע מאתרת טרויינים לרוב וללא קושי , אבל נכון טיפה כבדה מדי למערכת !

Pete® Pan

New member
מה רע בנורטון?

יש לי Norton Antivirus 2003 ו- Norton Personal Firewall ושניהם עובדים מצויין...
אני מודע לכך שיש ווירוסים מסוימים שמתוכנתים במיוחד בשביל להפיל את נורטון ולפעמים הם מצליחים, אבל כעיקרון הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך... 2004 פשוט כבדדדד מדי... 2003 עומד בפני ווירוסים, פרצות אבטחה ומגן על האי מייל ועושה את כל זה בצורה ממש טובה... אני גם לא מרגיש שהוא כזה כבד... (מחשב פ-4, 1.7 ג'יגה הרץ, 256Rdram, חלונות 2000) רוני.

Cmona

New member
../images/Emo39.gif שלום לך Peter

אני אישית כמוך משתמשת ב-Norton Antivirus 2003 ו- Norton Personal. אבל השואל מעוניין באנטיוירוס שזולל פחות משאבים של-CPU ושלא יעשה בעיות במחשב אישי שלו. כנראה ש-NAV שיש לו (לא ידוע לנו המקור) לא מסתדר אצלו. Norton מסוגלת פתאום לעשות בעיות, אולי במקרים שהתוכנה לא חוקית או כמו שכתבת שיש וירוסים שמתוכנתים במיוחד בשביל להפיל את נורטון ולפעמים הם מצליחים. כמו שכולם מברכים את LINUX ומקללים את Microsoft בגלל שלא מתאמצים כל כך להפיל את LINUX. ולסיום, השואל רוצה לנסות אנטיוירוס אחר עם דרישות שהוא כתב. וקיבל המלצה לנסות את Kaspersky Antivirus או AVG (חינמית שניתו להוריד מקישורים של הפורום).

Pete® Pan

New member
../images/Emo45.gif צודקת, אבל...

אבל אני שאלתי שאלה משלי: האם יש כאן מישהו שממש חושב בצורה חד משמעית שנורטון זה על הפרצוף? טוב, לא ניסחתי את זה ככה, אבל לזה התכוונת
תודה לכל מי שעונה!
רוני.

מה זרע בנורטון אנטיוירוס...

זה שלא מזהה וירוסים מה ש- AVG כן מזהה, גם ששניהם מעודכנים!

למעלה