שלום צהריים טובים

שלום צהריים טובים

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי במצב של ערכי סוכר גבוהים כי אני שוכח להזריק לא משנה כמה ניסיתי להסביר לעצמי שאני פוגע אך ורק בעצמי ושזה לא בסדר זה לא עוזר השאלה היא האים על סמך זה אני יכול לבקש מהרופאה שלי לעבור למשאבה בתודה מראש זה שלא מפסיק לחייך

לא חושבת

המשאבה מצריכה יותר אחריות מזריקות. מכיוון שבמידה ואתה שוכח (לבדוק אם הפרפרית לא השתחררה/לתת בולוס וכו') האינסולין המהיר נעלם מהגוף לחלוטין תוך שעתיים שלוש ואתה עלול להכנס לקטואצידוזיס קשה. כמו שאתה לא שוכח את המפתחות של האוטו או לא שוכח לאכול כך אסור גם לשכוח להזריק ולבדוק.

אבל מצד שני המשאבה תמיד עלי

ולעומת זאת המזרקים נימצאים בפאוץ' וביגלל העבודה בה אני עובד הוא לא תמיד נימצא עלי ולכן אני שוכח ועד שאני לא מרגיש רע ביגלל הסוכר אני לא זוכר שלא הזרקתי ועוד בעיה נוספת אני עובד בתחום של מזון בקייטרינג וליפעמים אני טועם פה וחוטף שם ולא תמיד שם לב לזה לכן אני חושב שמשאבה אולי תעזור לי להיתמודד יותר טוב

עוד שאלה דחופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מטופל בכדור מסוג enaladex 5 mg שידוע שאחת מתופעות הלוואי שלו היא הורדה של לחץ הדם אני מטופל בו כבר כשבועיים ולא הרגשתי ירידה של לחץ דם היום אחרי הצהריים רכבתי על האופניים למכולת וכש חזרתי הרגשתי כול כך רע ממש היפו כש בדקתי הסוכר היה 77 אבל אני הרגשתי הרבה יותר נמוך האים יכול להיות שלקיחת הכדור כ שעה וקצת ליפני הרכיבה הקצרה אך המאומצת קצת יגרום לכאלה תופעות מישהו מכיר ויודע אולי?

אני לא יודעת לגבי הכדור

עשית פעולה גופנית מואמצת והורדת את הסוכר. אבל מכיוון והגוף שלך רגיל לערכים יותר גבוהים - חשת תחושת היפו קשה כבר ב-77. זה מצב רגיל ונפוץ: אנשים שחיים על ערכים גבוהים יחושו תחושת היפו כבר בערכים של אפילו 100 ויותר. אנשים שרגילים לערכים נמוכים יכולים להרגיש מעולה אפילו עם 30.

אני לא חיי בערכים גבוהים

לקום בבוקר עם גלוקוז ש בין 114 ל 120 זה לא נורא רק במיקרים חריגים אני עובר את זה נכון שבמהלך היום אני מתנדנד מכאן לשם אבל אני אף פעם לא מגיע לערכים הבאמת גבוהים

אז יכול להיות

שההיפו היה חמור יותר ואתה בדקת רק שהוא התחיל - כלומר אם היית מחכה עוד פרק זמן הערכים היו יותר נמוכים. לפעמים הגוף שלנו חש את התנודות טוב יותר מן המכשירים.

למעלה