שלום (פרק 2 להיום) ;-)

avitalp

New member
ברוכים השבים :cool:

מה שלומך, ענבר? ואיך הבנות? נותחו כבר?

ה-שונית

New member
תגידי....

את כותבת את הביוגרפיה של כולנו, או רק של ענבר? ובהזדמנות חגיגית זו אם יורשה לי לברך את השבים שונית (שמקננת בה תחושת דה ג`ה וו קלה)

שונק`ההההההה

נשיקות על הלחי ועל השפה העליונה צפי לצלצול סלולרי חזק מענבר בשעה הקרובה

avitalp

New member
של כולם, מותק.... :cool:

הכל מתויק ומסודר.... ומוכן לשליפה בשעת הצורך.... ;-) :p :cool: אביטל (ממעמקי הגינזך..)

שלמי מצוין, הבנות נותחו בסופ``ש שעבר

אני אפרט על כך בהרחבה בהודעה נפרדת, כשאתפנה מכל ערמות המטלות שקיבלתי בשובי מקולורדו. הדגול אחרי סוף שבוע די מעיק הם בסדר סוף סוף, והיום בפעם הראשונה אני אוציא אותם החוצה לאיזה קניון ממוזג. טוב לראות אתכם ובכלל אני המום שאת זוכרת שהתאומות שלי עמדו לבצע ניתוח. מגיע לך נשיקה ממני על הזכרון הפנומנאלי שלך. ת`געגעתי נורא וטוב לשוב...ואם השבור כבר פה אז יאללללה נתחיל מחדש. אני מבין שיש פה איזה שמשוני שמוציא אתכם מהכלים...וחוץ מזה הכל חרגיל. והכי חשוב ....ת א נ ה , ברכות ! יפעת תודה על הכל. זהו, רץ לבנות, פרעה רוצה לקחת אותם לאיזה קיבוץ בשבת אז היא הקדימה לי את המפגש...נו אז מה..יאללה ביי.

מקסימה מתמיד...ואנו עוברים לגור יחד

שלשום סגרתי חוזה לקוט`ג יפייפה עם גינה ומקום לכולם, כולל התאומות שיבואו להתארח. אגב מתפנה דירת חדר בחולון עםריהוט מלא גינה ומרפסת לכל המעוניין. עוד חודש אנחנו עוברים, ו...תכינו מתנות נזמין את כולם למפגש אצלנו. בסה``כ בכל תקופה האחרונה היה לה די קשה לבד...אבל יש סוף לכל תעלול והנה אני פה. תודה על השאלה חן וטוב לשמוע ממך. שלך, ענבר

יפעת*

New member
ענברוש

קודם כל אין בעד מה... שמחה לשמוע גם ממך שהכל בסדר, למרות שכבר גונבה השמועה לאוזניי.... תעשה חיים בנתיים, ונתראה בקרוב (מאוד) יפעת

איזה שלום?

מישהו רואה שלום? אני רואה רק מלחמה. אבל נהדר שחזרת, ``כמה טוב שבאת הביתה``. אוריאנה

``כמה טוב לראות אותך פה ``

אורייייייי, מה שלומך חמודה? שמעתי על המלחמות הקטנות שהיו פה והתעצבתי נורא שלא לדבר על תקרות שקורסות ושאר אסונות שמאפינות ארץ קטנה עם שפם. שמח לחזור. שלך, ענבר

על טעם ועל ריח

אישית צחקתי את נשמתי. זה הומור שחור, חומד, לא לעדיני-נפש. לדעתי אנחנו מרבים לבכות בארץ הזאת, וכשאפשר לצחוק יש לנצל את ההזדמנות. לדעתי, צחוק הוא סימן לחיים ולעליונותם על המוות, כך שאין לי פרות קדושות. מצטערת אם פגעתי ברגשותיך, או ברגשותיו של כל אחד אחר אוריאנה

למעלה