שלום, פרלינים.

מון שרי

New member
איך מכינים שוקולד בבית../images/Emo35.gif

המסתי היום חבילות שוקולד ושפכתי לתבניות בצורה של אווזים. יצא מקסים. הכמות של החבילות היתה גדולה. רציתי לדעת אם יש דרך להכין לבד שוקולד בבית. חיפשתי קצת במאמרים ולא מצאתי. תודה

vinyl

New member
שלום../images/Emo24.gif

זו לי הפעם הראשונה שאני מגלה את הפורום הנחמד הזה אז ככה אני מעונין בהמלצה . המלצה לשוקולד מריר עבור אפית עוגת שוקולד.שוקולד איכותי ולא ממש יקר. שם ואיפה ניתן לרכישה תודה מראש

orenmd

New member
מחפש חנות לציוד להכנת שוקולד

שלום, הייתי מעוניין להתנסות בהכנת פרלינים ואכן מצאתי כתבה ב"דרך האוכל" כיצד מכינים ואיזה כלים צריך אך אין הפניה לחנות המוכרת ציוד שכזה וכן היכן ניתן לקנות שוקולד גולמי. אודה לכם אם תמליצו על מקומות. אורן.

אוהד 22

New member
כיצד יוצרים שוקולד...?

הי כולם.... במידה ומשהו יודע כיצד יוצרים שוקולד, מהם המרכיבים,מהם התהליכים... או היכן ניתן ללמוד את יסודות יצירת השוקולד, אשמח לדעת... תודה, שלומי.

ליאן.

New member
נסה ב..

4 שף בתל אביב, רח' קרליבך גרובשטיין, רח' החלוצים ע"י לוינסקי מר קייק, איזור התעשיה הישן נתניה

בי

New member
בחנויות המתמחות לצרכי אפיה

4 שף בתל אביב, רח' קרליבך גרובשטיין, רח' החלוצים ע"י לוינסקי מר קייק, איזור התעשיה הישן נתניה כתובות מדוייקות תוכל/י למצוא בפורום מתכונים. בחנויות אלה יש שוקולד באחוזים שונים של מוצקי קקאו. בשוקולדים הרגילים שקונים בסופר, אחוז מוצקי הקקאו הוא סביב ה 40%. בחנויות המיוחדות יש שוקולד שבו משתמשים הקונדיטורים ושוקולטרים, של חברת פרויבל או קליבו, והם באחוזים שונים: 58%, 63%, 79%. ה 70% מאד מאד חזק ומר. אני בד"כ קונה את האחרים. מציעה לך לטעום לפני הקניה.

אוהד 22

New member
אבל...

אין מתכונים/הדרכה בכלל ! אומנם הכותרות של הקישורים מבטיחים את המידע המבוקש, אבל לאחר עיון קצרצר, מגלים שאין אמת בדבר... אז אם משהו מכיר מקור נוסף, אשמח לדעת... אגב, פניתי אף לחברת מקס ברנר בעניין, ואני ממתין לתשובה...

idobrickner

New member
שלום, פרלינים.

רציתי לדעת היכן אני יכול ללמוד להכין פרלינים, און ליין כמובן. איזה שוקולד מתאים לזה, שלבי עבודה, תבניות, טמפרטורה, סוגי מילוי, שיטות עבודה וכי"ב. בתודה.

ליאן.

New member
שלום שלום..

נסה להעזר באלו-
סיכום אירוח של מישי בלוג בתפוז הכולל הסברים ומתכונים (קובץ וורד)
סדנא מקוצרת בנושא שוקולד (קובץ וורד)

למעלה