שלום פרידה

מיכלכ

New member
שלום פרידה

אני פותחת לפעמים בקלפים בצורה חובבנית, ורציתי לשמוע את דעתך על שתי פתיחות. בראשונה הבחורה שאלה על יחסים קצרים שנגמרו ממש לא מזמן. היא רצתה לדעת אם הבחור מתאים לה ואם הוא יתקשר. פתחתי 3 קלפים: 1- מתינות. 2- אביר גביעים. 3- 10 מטות. בשנייה השאלה על בחור שהיחסים איתו נגמרו לפני כמה חודשים ואין קשר איתו. כאן השאלה אם הוא מתאים לה: 1- אס גביעים. 2- אביר מטות. 3- 10 גביעים. בגלל שהם די מסוכסכים והתוצאה נראתה מוזרה, פתחתי קלף להבהיר את הפתיחה. (אחרי ערבוב נוסף). קלף הבהרה- מרכבה הפוך. חשוב! בכל הפתיחה התחשבתי בקלפים ישרים או הפוכים. כולם יצאו ישרים, חוץ מהקלף האחרון- המרכבה ההפוך. תודה רבה לך, מיכלכ

F r i d a

New member
שלום מיכל

בקשר לפריסה הראשונה - נראה שקיים סיכוי לחידוש הקשר אבל זה דורש מאמץ והשקעה, אולי כדאי שתבדוק אם היא באמת רוצה את זה, כיוון שזה דורש פשרה. בנוגע לפריסה השניה - הפוטנציאל בקשר הוא טוב, גם אם זה נראה מוזר - כי את יודעת מה קורה, מבחינת התאמה נראה שזה קשר שיכול להיות טוב עבור שניהם. המרכבה ההפוכה יכולה לתאר פוטנציאל שלא מומש.

מיכלכ

New member
תודה לך

רציתי לדעת אם תוכלי לפרט גם את הקלפים שיצאו ואת המשמעות שלהם, כשאת כותבת תגובות לאנשים. לי זה יהיה מאוד מעניין, ואני מאמינה שגם לרבים אחרים. (רוב ההודעות הן אישיות ואי אפשר לקבל מהן ידע על טארוט). ועוד דבר קטן, קראתי בספר על קריאת זמן- מתי יתרחש אירוע. מערבבים את החפיסה, ושולפים קלפים עד שמגיעים לאס מסדרה שמציין את העונה. מערבבים שוב, ושולפים, עד קלף מאותה סדרה שמייצג את השבועות. ובפעם השלישית, קלף מהארקנה הגדולה שמייצג את הימים. מה דעתך על השיטה? שוב תודה, מיכלכ

מיכלכ

New member
שאלה נוספת

כפי שהזכרתי אני חובבנית... בקריאות הנ"ל מה מראים האבירים?

XמטאורX

New member
האבירים בטארוט../images/Emo106.gif

בימים עברו האבירים היו גברים צעירים ששירתו את המלך והממלכה, הם נשלחו להרפתקאות ומסעות על מנת לגלות ארצות חדשות, ותגליות חדשות, וכדי לבחון את המיומנות שלהם. בטארוט, האבירים הם סמל לפעולה , הם יוצאים לדרך בין אם התוצאה הסופית של המסע היא גילוי-עצמי ומציאת המטרה שלהם בחיים ובין אם מסע מאתגר אחר. האבירים עשויים לסמל את השואל (בין אם הוא גבר או אישה), סביבתו, או את המצב לו נקלע. באופן כללי חשוב לציין כי קלפי החצר (מלכים, מלכות, נסיכים ואבירים) מתארים לרוב את עמדתו של השואל ביחס למאורעות. מקווה שעזרתי לך בתשובתי..:) מטאור

למעלה