אם כל הכבוד לרעיון המקורי... זה פורום לירז צ'רכי! לא פורום מספרי סיפורים! [המצאתי הרגע פורום?]
I inbals93 New member 8/8/07 #21 אם כל הכבוד לרעיון המקורי../images/Emo9.gif... זה פורום לירז צ'רכי! לא פורום מספרי סיפורים! [המצאתי הרגע פורום? ]
אם כל הכבוד לרעיון המקורי../images/Emo9.gif... זה פורום לירז צ'רכי! לא פורום מספרי סיפורים! [המצאתי הרגע פורום? ]
A amit zur New member 8/8/07 #25 כן אבל אין מה לעשות... ועדיף להציא רעיונות מאשר כל הזמן לחפש איפה אפשר לרדת לא? כי זו פעם 2 שאני כותבת משו ואת קוטלת אותו.. אפשר להגיד בנימוס שזה לא מתאים...
כן אבל אין מה לעשות... ועדיף להציא רעיונות מאשר כל הזמן לחפש איפה אפשר לרדת לא? כי זו פעם 2 שאני כותבת משו ואת קוטלת אותו.. אפשר להגיד בנימוס שזה לא מתאים...
I inbals93 New member 8/8/07 #28 זה פורום לא קייטנה../images/Emo11.gif לא התכוונתי לפגוע בך או משהו כזה. מצטערת אם נעלבת, זאת לא הייתה הכוונה.
זה פורום לא קייטנה../images/Emo11.gif לא התכוונתי לפגוע בך או משהו כזה. מצטערת אם נעלבת, זאת לא הייתה הכוונה.
ר רוית46 New member 8/8/07 #23 נצל"ש יש לי שאלה חשובה מאוד! עם לירז כתבה בפורום זה אומר שהיא בארץ? זה שאלה יותר מדי חשובה בבקשה תענו לי!
נצל"ש יש לי שאלה חשובה מאוד! עם לירז כתבה בפורום זה אומר שהיא בארץ? זה שאלה יותר מדי חשובה בבקשה תענו לי!
ס סתיו ויטל New member 8/8/07 #24 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo6.gifכן היא בארץ..
ט טוויסטר1 New member 8/8/07 #29 ללירז המהממת! איזה כיף לשמוע ממך אני כול כך אוהבת אותך! לא יכלתי לכתוב כאן הרבה זמן מקווה שעכשיו אוכל לכתוב יותר (זה לא תלוי בי..) אוהבת אותך המון, יעל.
ללירז המהממת! איזה כיף לשמוע ממך אני כול כך אוהבת אותך! לא יכלתי לכתוב כאן הרבה זמן מקווה שעכשיו אוכל לכתוב יותר (זה לא תלוי בי..) אוהבת אותך המון, יעל.
O OmErLoLa New member 8/8/07 #30 איזו חמודיזהה../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif כפרעליייייייייך
A A t z a New member 9/8/07 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif הרגת אותי עם הכותרת שלך !!!! היי לך ציפור סתווית! כיף שנכנסת נקווה שגם לך כיף ואת מבלה וכו'!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif הרגת אותי עם הכותרת שלך !!!! היי לך ציפור סתווית! כיף שנכנסת נקווה שגם לך כיף ואת מבלה וכו'!
ג גלושקה 12 New member 10/8/07 #36 לירזוש!!!!!!!! לירז איזה כיף שאת פה ... אני מקווה שאת נהנת בקיץ וגם נהנ לעבוד על האלבום שני... אני ממש רוצה שהוא יצא כבר כי אני ממש אוהבת איך שאת שרה אז... שיהיה לך קיץ הכי כיף ומעולה בעולם.!!!
לירזוש!!!!!!!! לירז איזה כיף שאת פה ... אני מקווה שאת נהנת בקיץ וגם נהנ לעבוד על האלבום שני... אני ממש רוצה שהוא יצא כבר כי אני ממש אוהבת איך שאת שרה אז... שיהיה לך קיץ הכי כיף ומעולה בעולם.!!!