שלום, פעם ראשונה פה

omni4

New member
שלום, פעם ראשונה פה

לפני בערך שנתיים וחצי סיימתי לימודים אקדמיים בתחום ההיי-טק ומאז לא הצלחתי להשאר בתחום הלימודים מעבר לכמה חודשים בכל עבודה כי לא עבדתי יעיל. עכשיו אני בהתלבטות, האם לגשת לעבוד בבנק או להמשיך לחפש בתחום, מה דעתכם? נ.ב. אני עוד כמה חודשים בן 30 ואני כבר מתחיל להיות לחוץ על עבודה, כרגע אני עובד בעבודה זמנית.

לא ברור לי משהו מה הכוונה לא הצלחת להישאר בתחום כי לא עבדת יעיל? אתה נמשך לתחום ההיטק? מה הסיבה שלא החזקת בעבודות? דרך אגב, מה מבטיח לך שהדבר לא יקרה גם בעבודה בבנק?

omni4

New member
באיחור של כמה ימים

בטח שאני נמשך להיי-טק, לא החזקתי בעבודות כי היו דורשים ממני לתקתק דברים אפילו שאין לי ניסיון ומי שהיה אמור ללמד אותי ולהקנות לי את הניסיון היה עסוק כל הזמן. בקשר לבנק, ממה שאני רואה במודעות דרושים, אני רואה שישנה הכשרה (מה שאין מספיק בהיי-טק במקומות בהם עבדתי)

nitsansh

New member
מה שכתבת ממש מזכיר לי דבר שקרה לי לא מזמן...

הציעו לי עבודה חלקית של רישום חשבוניות במחשב בחנות כלבו (סופרמרקט קטן). אני חושב שעקומת הלמידה שלי טובה מאד, אבל כל פעם שנתקלתי בבעיה או דבר שלא ידעתי הייתי צריך שמנהלת החנות תעזור לי... אבל היא היתה עסוקה ולא מצאה זמן לכך, ואחרי כמה ימים החליטה שבמצב כזה היא לא מעוניינת שאני אעבוד... זו בעיה בכל מקום עבודה כשמקבלים עובד חסר ניסיון, ולכן תמיד מעדיפים עובדים שאת "תקופת ההכשרה" עשו אצל מישהו אחר...

למעלה