שלום פנינה וחברים...

שלום פנינה וחברים...

רציתי להציג את עצמי לפניכם, ואולי לקבל מכם עזרה בדרך שתראו אפשרית. אני משתתף בעיקר בפורומי הורות כאן בתפוז והחלטתי, לאור נסיוני עם בתי הפגה, לעשות כמה שינויים (או לנסות, יותר נכון). כאשר ראיתי שהכל אפשרי והשמיים הם הגבול, החלטתי לנסות את כוחי בכל מני דברים נוספים. הדבר הראשון שהתחלתי היה הארכת חופשת מחלה להורים לפגים. כיום אני עושה בנסיון להקים בנק חלב אם בישראל, עצומה להכרה בהוצאות מטפלת וגן במוכרות להחזר מס, חובת הודעה מודרנית מראש של חברת חשמל על הפסקות יזומות מראש, שינוי חוק כרטיסי חיוב בישראל כך שיתאימו לחוק הגנת הצרכן. אני חושב שהדברים האלו ראויים גם להכנס תחת הכותרת "למען הקהילה" (הרי הם בטח לא למעני בלבד). אם משהו מהם מענינים אתכם ואתם חושבים שתוכלו לתרום (לא כספית, כמובן) ולעזור- אנא, שאלנו ונדסקס את הנושאים. לא בכולם גיבשתי עמדה סופית ואחידה ואני בהחלט מעונין לשמוע עוד נושאים. עוד נושאים ששכחתי (חלקם בשיתוף פורום "הורים לפגים): קו חם להורים לפגים, חוברת הדרכה להורים שהגיעו לפגיות. שינוי סטטוס הפגיות כך שיוכרו כטיפול נמרץ. הגנה על חיסיון קוי טלפון חסויים מפני מכירתם לגורמים אינטרסנטים. זכות ביטוח כפול ללא צורך בקבלות מקוריות...(בזה עוד לא עשיתי כלום). אם שכחתי משהו- אני אוסיף אח"כ.. מקווה שלפחות חלק מהתחומים יענין אתכם. וכל הכבוד להם על ההתנדבות הנהדרת (אני עוקב אחריכם ממרחק בינוני...) אורן

noriko

New member
הי אורן, ברוך הבא ../images/Emo39.gif

אתה נכס לכל פורום. בהצלחה! נורית

אורן ברוך הבא ואנחנו נשמח לשתף

פעולה ברור שכל מה שאתה עושה הוא למען הקהילה ואנחנו איתך. פנינה

שי ז.

New member
אורן, כבר אמרתי לך שאתה אדם מיוחד

שמח לראות אותך גם פה. המקום בהחלט מתאים לך.

נראה...נראה אם באמת הפעולות שלי

מתאימות לכאן. מה שאתם עושים כאן הרבה יותר אקטיוי ממני...מענין אם אפשר יהיה לשלב... ושי- יותר מיוחד ממך- אין... וכמו שאמר הWOLF מסיפרות זולה....אני לא צריך להמשיך- נכון?

שי ז.

New member
לעזרה יש שני מישורים

הראשון הוא הטיפול הסימפטומטי שמטפל בבעיה המידית והשני הוא טיפול השורש בבעיבה שזה מה שאתה עושה. לגבי מיוחדים מי שזוכה בכתר זו הכחולה שמנהלת את הפורום.

למעלה