שלום פלורי ניסן

מיכל1000

New member
שלום פלורי ניסן

אני התחלתי לעבוד באיזשהי רשת מסויימת שעוסקת באנימציה,עיצוב גרפי וכדומה,לפני חודש וחצי. אני נחשבת כפרילנסרית ועובדת עם חשבונית כמובן. דובר איתי בזמנו על עבודה של חצי שנה. ביום השני שלי שם הביאו לי טופס שמדבר על זה שאני עובדת תחתם ומספקת להם שירותי אנימציה (לא חושבת שהיה רשום שם תאריך סיום או משהו כזה...אבל תיכף את תגידי לי אם זה רלוונטי או לא) בקיצור לצערי,כל יום שאני נמצאת בעבודה אני סובלת. היחס גרוע האוירה מתוחה אני פשוט בדיכאון ולא רואה את עצמי ממשיכה שם. האם אני יכולה להודיע על התפטרות מבלי שיינקטו נגדי צעדים משפטיים? אני לא מדברת אפילו על לקבל את הכסף על החודש וחצי ---מבחינתי (שוב,במקרה הגרוע ביותר) שלא ישלמו לי,רק תנו לי ללכת.אני סובלת!! אבל האם זה פתח לתביעה משפטית מצידם? אם כן,האם יש חוק שאני צריכה להודיע להם X זמן לפני שאני רוצה להתפטר על מנת אולי שזה יהיה יותר "חוקי"?או פחות קשה מבחינתי? ואני גם אשמח אם תשיבי לי בהתאם לשתי האופציות: 1.כן לזכות בכסף שעבדתי עד עכשיו.(מה הדבר הנכון לעשות? אולי להודיע מראש....?) ו 2.נגיד וכבר לא אכפת לי מהכסף ואני כ"כ סובלת שאני רק רוצה לעוף משם. אני קצת מפחדת לעשות צעדים שאח"כ יסבכו אותי במשפטים וכו'. בכל זאת,מדובר בחברה רצינית ומוכרת. אבל אני באמת בדיכאון כבר.(אם זה רק שלא ישלמו לי על החודש וחצי,אז אני מוותרת.הבריאות שלי חשובה לי יותר) אשמח לתשובה המון תודה

מיכל1000

New member
עוד הערה חשובה

האם יש מצב שאני יכולה להודיע לבוס שלי או לזה שמתחתיו (לא משנה...הכוונה למעסיק שלי) שאני רוצה לעזוב כמה שיותר מהר....ושבבקשה ימצאו לי מחליף כמה שיותר מהר----בינתיים אני נשארת כי אני לא רוצה לדפוק את המערכת כמו שאומרים,אבל מקווה מאוד שימצאו לי מחליף במהרה כי אני לא יכולה יותר להמשיך לעבוד במקום הזה----(ז"א,אני לא ישר בורחת אוקיי?) האם יכול להיות מצב בו משאירים אותי בכוח? האם יכול להיות מצב שהם משאירים אותי שם עוד חודשיים,ולא באמת מחפשים מישהו אחר? האם יש חוק לטובתי שמקציב להם באמת זמן מסויים שיחליפו אותי? (וכמובן אז אני כן מקבלת את הכסף? או שלא.... אני אשמח לתשובה גם בהקשר לזה. המון תודה

למעלה