שלום, פירמוט כרטיס CF

elgid

New member
שלום, פירמוט כרטיס CF

ברשותי Pocket PC DELL AXIM ואין לי גישה לכרטיס CF האם מישהוא יודע איך מפרמטים את הכרטיס? הבעיה כנראה אחרי הכנסה של הכרטיס למצלמה

ranzz

New member
(קוקי אתה רואה?!?) אם אני לא טועה

אתה תיאלץ לפרמט את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב..

2cookie

New member
כנראה המצלמה שלו באמת מניפולטיבית

2cookie

New member
../images/Emo163.gif

כבר אמרתי לך שצפיתי בתמונות מהמצלמה ישירות על הפאלם... אז לא טעיתי.

mikeoreli

New member
לא אמורה להיות בעייה של פורמט

אני דווקא מעביר תמונות חופשי בין הפוקט פיסי שלי והמצלמה. ואני גם מפרמט אותם כך (יותר פשוט, יותר מהיר). עשיתי זאת גם עם כרטיסי SD וגם CF שנקראו גם ע"י מצלמות שונות, קוראי דיסקים שונים ומחשבים שונים. כל הקטע עם כרטיסי CF ו SD הוא שאתה יכול לדחוף אותם בכל מכשיר ובכל מכשיר הם יעבדו אותו דבר. וכמו שאתם יודעים יש כמה מדפסות שאפילו מקבלות כרטיסים כאלו בלי מחשב. תן קצת יותר פרטים בבקשה. איזו מצלמה יש לך ? האם ניסיתי זאת גם עוד כרטיסים ? ויותר פירוט על הבעיה עצמה, מה אתה עושה, ומה קורה וכו...

ranzz

New member
מה שקרה זה

ששמעתי על הסיפור הזה מזמן, שברגע שאתה מכניס כרטיס למכשיר מסוים הוא מפרמט את זה עם מערכת הקבצים שלו, ואז מכשירים אחרים לא יוכלו לקרוא את הקבצים. קוקי טען שזה לא קיים ושכל כרטיס יכול להיקרא בכל מכשיר לאחר כל פירמוט, מסתבר ששנינו צדקנו ושנינו טעינו...

elgid

New member
פרטים

כרגע מה שקורה על הפוקט, אני רואה שכאילו הכרטיס מלא , הכרטיס הוא של 512 מגה ומהפוקט נראה כאילו 498 מגה תפוס, אין אפשרות לגשת אל הקבצים או למחוק משהוא שם. ולא נראה איזשהוא קובץ גדול במיוחד. המצלמה היא Nikon CoolPix

Lzaros

New member
עבודה עם כרטיס

ברשותי ניקון 4300 ומספר כרטיסי זיכרון בגדלים שונים 64,128,256 כולם נקראים הן ע"י המצלמה והן ע"י האייפק שלי ללא כל בעיה, כמו כן אני מעביר קבצים שונים על אותו כרטיס, הן של תוכנות, קיבצי גרפיקה(תמונות) וקיבצי מוזיקה וזה לא מפריע לא למצלמה ולא לאייפק(3850 כרטיס SD+CFעם שרוול הרחבהעם סוללה)

elgid

New member
נראה שהכרטיס נדפק לגמרי

כרגע אני לא יכל לראות אותו גם במצלמה יכל להיות שמשהוא קרה לו? האם אפשר לתקן כזה דבר?

mikeoreli

New member
אולי

יש אפליקציות שמיועדות לתקן כרטיסי פלאש ולשחזר נתונים וכו... אני אראה אם אוכל למצוא אחת עבורך

ranzz

New member
אני חושב שזה עניין של פורמט פשוט..

וגם אם תמצא לו תוכנה הוא יצטרך להיעזר בקורא כרטיסים.. בכל מקרה קורא כרטיסים בטוח יפתור את הבעיה (אלא אם כן הכרטיס באמת מת).

למעלה