שלום פיפס!

היא תבוא....

אחרי שהיא תשטוף את הצלחת ותסיים ללמוד
כיף לי שמחר יש לי שעתיים מתמטיקה בחרשנות, אחרי זה הופעה מטומטמת של חנוכה ואחרי זה שעתיים חרישה של אנגלית, וביוש, חופש! ותקווה עזה למפגש ><

Ayelet 363

New member
יואו דיון מרלין
יש לי שאלה קטנה בשבילכם

יותר חידה, אבל לא היה לי מקום בהודעה לכתוב שזו לא חידת ספויילר. XD אז... אני יודעת שני חופרת על זה המון. שוב ושוב, לא משנה כמה האנשים שמעו את זה- אבל לכל מי שאני שומעת שאוהב מרלין יש לי חפירה על כמה אני אוהבת את אחד השחקנים. למי שלא יודע- רוצים לנחש?
(מי שלא יודע, אוף קורס
) רמז ענק- עצם העובדה שאני שואלת את זה מעיד על זה שזו לא תשובה צפויה.

y a m i girl

New member
שמעי|מדוזה|

אני מתה על כל השחקנים חוץ מאנג'ל פחות או יותר... אז כל עוד זאת לא אנג'ל אז סבבה...

Ayelet 363

New member
אני דווקא מחבבת אותה, אבל הכי אוהבת את

לא שמתי לב אליה במיוחד אף פעם, אבל אני מחבבת אותה. אני גם מאוד אוהבת את קולין ובראדלי. מאוד. אבל הכי אוהבת את אנטוני.
מה לעשות, לראות אותו משחק דמות חמודה בתקופה שבין הצפייה שלי בעונות 2 ו-3 עשה לי משהו. זה כי הוא היה כל כך שונה מאות'ר. עכשיו הרבה פעמים כשאני רואה אותו, אפילו בתור אות'ר, אני מתלהבת ממנו כי הוא כזה מוכשר. בהתחלה שנאתי רק לראות אותו לא משנה אם זה היה מחוץ למרלין, אבל עם הזמן התחלתי לאהוב אותו באופן מטורף (לא מטורף במובן של מאוהבת בו. הוא זקן מדיי בשבילי. אני אני נוטה למחוא כפיים בכתובית שלו במרלין ולצווח קצת באופן שנשמע פאנגירלי, אפילו שאני לא פאנגירל שלו. זה דיי הזוי. אבל לפחות מצחיק).

y a m i girl

New member
אנתוני הד מלך היקום|מדוזה|

הוא והדי אס הורוד שלו. תראי, אני הכרתי אותו מבאפי, כג'יילס, ולא משנה מה הוא עושה אני מתה עליו, הבנאדם גאון. ואות'ר דמות רעה, אין מה לעשות, הבעיה היא שבגלל שאנתוני משחק אותו אני לא יכולה שלא לאהוב אותו... (והכי מצחיק זה שבראדלי מעריץ באפי ומתנהג בהתאם)

Ayelet 363

New member
כן, קראתי את זה על בראדלי. באמת מצחיק

גם אני הכרתי אותו משם... אבל ראיתי אותו קודם כאות'ר אז חלק מהשנאה לאות'ר עברה לג'יילס בהתחלה.
אבל עכשיו אני מתלהבת סתם מלראות אותו.
ולא רק בבאפי. בסרטונים, תמונות... הבן אדם מדהים.

למעלה