אלון ^_^ מה קורה חוץ מזה? מה חדש?
F FireoaK New member 15/6/04 #23 חח זה לא אישי מעניין אותי לדעת מה שלום כולם... מה שלומך? מה שלום חברי הפורום? ^_^
H HelloweeN New member 15/6/04 #26 כן. עכשיו, אנא ממך, העלי תמונה של עצמך, ע"מ שנחסוך התחבטויות מיותרות, גם מצידך וגם מצידינו.
T the freaky girl New member 16/6/04 #28 אהההמ.. אההמ.. דבר ראשון, אין לי תמונה מעודכנת שלי... יש לי מלפני שנה בערך.. בטיול משפחתי למגידו או משו כזה דבר שני, זה משנה אם אני כוסית חבל"ז או סתם בחורה רגילה? can i play with madness?
אהההמ.. אההמ.. דבר ראשון, אין לי תמונה מעודכנת שלי... יש לי מלפני שנה בערך.. בטיול משפחתי למגידו או משו כזה דבר שני, זה משנה אם אני כוסית חבל"ז או סתם בחורה רגילה? can i play with madness?
נ נימרודל New member 16/6/04 #29 תכלס...לא. זה ממש לא משנה. אל הם בנים בגיל ההתבגרות. מבינה? זה חשוב להם לדעת את הדברים האלה... משום מה...
תכלס...לא. זה ממש לא משנה. אל הם בנים בגיל ההתבגרות. מבינה? זה חשוב להם לדעת את הדברים האלה... משום מה...
H HelloweeN New member 17/6/04 #34 אל תדאג. והעיקר אל תפריע. אם בפורום מטאל זה עבד אחרי 3 שנים, גם פה זה יעבוד.
T the freaky girl New member 19/6/04 #39 אני רואה שאתה.. ממש מלא סבלנות, ומאד מתרגש לראות אותי, להרגיע שם את המפרשים.. אל תדאגו בקשר לתמונה, עוד מעט..
אני רואה שאתה.. ממש מלא סבלנות, ומאד מתרגש לראות אותי, להרגיע שם את המפרשים.. אל תדאגו בקשר לתמונה, עוד מעט..