סיבכת את הכל.
אני אענה על כל דבר לחוד. "להזכירך , מדינת ישראל תמיד הייתה מדינת לאום אחת וגמה לאומים נוספים(ערבים , דרוזים, צ'רכסים...)אך היא התנהלה לפי החוקים שתואמים לדת היהודית!" הערבים מאז ומתמיד שאפו לשינוי אופי מדינת ישראל. זה לא הצליח כי עד עכשיו הם לא היו רוב. רק עד עכשיו! "גם אם יהיה רוב ערבי מתישהו במדינה אז לא יהיה להם עדיין רוב בכנסת..." למה לא? כמו שיש רוב יהודי בישראל ויש רוב יהודי בכנסת כך גם יכול להיות אם יהיה פה רוב פלסטיני. "וזה שהם רוצים לשנות את כל הסמלים של המדינה זה בכלל לא רע, שימשיכו לרצוץ, לזה אף פעם לא יהיה להם רוב..." זה לא טוב שהם רוצים, ואם הם יהיו רוב זה ברור שגם לזה היה להם רוב. למה שפלסטיני לא יתמוך בהחלפץ דגל ישראל לדגל פלסטין? לגבי התקווה. התקווה היה ההמנון של התנועה הציונית. מאחר שישראל הוקמה על בסיס הציונות אז גם עשו את התקווה כהמנון המדינה עפ"י התנועה הציונית ששאפה להקמת מדינת ישראל. "תראה אם תעיף את הפלסטינאים ותקח מהם את האזרחות הישראלית שלהם אז הם יכעסו ואז יעשו הרבה פיגועי טרור וימותו הרבה תושבים חפים מפשע שלא עשו שום דבר" על פיגועי טרור? על הסכם שעשינו עם הרש"פ? מאחר והם יהיו אזרחי המדינה הפלסטינית, האשמה תיפול על פלסטין!!! זאת כבר תהיה עילה למלחמה, אבל זה עניין אחר. "אני לגמרי לא מסכימה איתך ועם טל בקשר לטרנספר שאתם רוצים לעשות..." טרנספר?????????? איזה טרנספר??? טרנפסר זה להעביר אוכלוסייה כלשהי למקום אחר. אנחנו לא רוצים להעביר אף אחד!! כל אחד נשאר איפה שהוא היה!! אנחנו רק רוצים להחליף את הריבונות שלנו על האיזור בריבונות של אחיהם הפלסטינים. לא מדובר בכל "ערביי ישראל" אלא רק אוכלוסייה באיזור שצמוד לקו הירוק. נו באמת, סשה. הטיעונים שנתת לא הגיונים כלל. על זה אפילו יוראי יסכים(ושייתקן אותי אם אני טועה). אני מבין את הבעיה שאת לא רוצה שישללו להם את הזכוית, אבל כאן את טועה. הם יוכלו להסתובב בחופשיות בישראל ולעסוק איפה שעסקו תמיד ואפילו להמשיך לשלם ביטוח לאומי לתקופה מסויימת לאחר החלפת הריבונות. כמו שטל טען באחת ההודעות: "בנוגע לזכויות, ניתן להגיע להסכם בו ישמרו הזכויות הסוציאליות שלהם לתקופת ביניים של 20-30 שנה."