שלום פורום

שלוימי 1

New member
שלום פורום

שלום לכולכם אני חדש פה, הסיפור שלי שונה קצת משלכם וקצת רקע ופרופיל שלי אני בחור חרדי לומד בישיבה גדולה טובה מאד ואני נחשב גם לבחור טוב מאד שישב ולמד עד.. שנכנסתי למשבר מאיזה מקרה (אני כרגע לא רוצה לפרט שמא מישהו שמכיר את זה יזהה אותי) ומאותו מקרה התחלתי לרדת בלימוד ואני עדיין לומד שם בישיבה אבל לא לומד שם כלום (לפעמים אני שואל איזו שאלה כדי שהר``מ יחשוב שאני בענינים והוא חושב) ואף אחד לא יודע מה שמתרחש בתוך תוכי ואני עומד לפני פרשת דרכים שכנראה אבחר בדרך הקשה אבל הקלה שהיא לעזוב (לצערי?) את הבית ואת התורה ואת המצוות ואני צריך הרבה חיזוק ועידוד ועיצות מאנשים חכמים ואשמח בכל עזרה. אגב יש לציין שלעולם הסלולארי הגעתי רק לאחרונה במקרה ממישהו שגילה לי אותו.

רוולי 21

New member
שלוימי, קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

דבר שני, אני לא יודעת כ"כ מה להגיד מפני שאני לא מכירה אותך, אבל בכל אופן אני איתך ואם תמיד תצטרך עזרה אני כאן :))

אבזץ

New member
מחד, חבל שאינך משתף אותנו יותר

היינו אולי יכולים לסייע לך בעיצה קונקרטית. מאידך, לגיטימי ואף חשוב לשמור על אנונימיות, ובפרט בצומת בו אתה עומד כרגע. בינתיים, מלבד אהבת ישראל אין לי מה לתת לך. ובכל אופן שיהיה בהצלחה.

ברוך הבא

במה שתבחר בהצלחה

ברוכים הבאים

אתה יכול לדעת שהגעת למקום הנכון. לפי המקרה שתארת הפורום זה בנתיים המקום שיתן לך אוזן קשבת ומקום להתבטא. נ.ב נקודה למחשבה. אם יפתר לך הבעייה / משבר שתיארת. האם תישאר חרדי?

למעלה