שלום פורום!

נאנדה

New member
שלום פורום!

שלום כולם והיי איילת - זוכרת אותי מהפאלם? עכשיו יש לי פוקט פיסי (MIO 336) ואני נהנית ממנו מאד, אבל יש לי כמה שאלות.... כמובן. אז א' - אולי מישהו יכול לתת הסבר קצר על בלו-טות', כולל מה זה בכלל? לפני כמה ימים קראתי כאן ש"עורך דין פרטי" נסע ברכבת וגלש. נפעמתי. גם אני רוצה. כבוגרת מאולפת של פורום פאלם וחברים עשיתי קודם חיפוש, אבל לא מצאתי אינפורמציה. תודה!

castroman

New member
ברוכים הבאים לפורום ../images/Emo13.gif

טוב אזת בלוטות או שכן כחולה או פשוט BT, היא טכנולוגיה המאפשרת חיבור אלחוטי בין מכשירים למרחקים של עד 10 מטרים (בערך). הטכנולוגיה מאפשר לדוגמא לחבר אוזניה אלחוטית לסלולארי, או לחלופין לאפשר חיבור של סלולארי ומחשב כף יד (בתנאי שיש לשניהם BT כמובן), וכך הסלולארי יכול להפוך בעצם למודם עבור מחשב כף יד וניתן לגלוש באינטרנט מחוץ לבית, ממש כמו שעורך עורך דין פרטי עשה

נאנדה

New member
את הקטע של החיבור לסלולרי פיספסתי..

לא נשאר לי אלא לבדוק אם לנוקיה שלי יש BT. אני עושה את זה מיד.תודה!

AYELET1

New member
היי נאנדה. ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בטח שאני זוכרת!! ופשוט מזועזעת מהעריקה

2cookie

New member
תראי.. יש אנשים שלא צריכים טלסקופ

הם צריכים מחשב כף יד..

נאנדה

New member
אל תכעסי, איילת...

האמת היא שאין בכלל מה להשוות בין הפאלם לפוקט פיסי. בכל אופן, בין וי איקס למיו 336... לנוקיה שלי יש תמיכה בגלישה סלולרית. זה מספיק? ועוד שאלה בענין: אם אני נמצאת בסביבה אינטרנטית, כמו לובי של מלון או בית קפה, אני יכולה לגלוש עם הפיסי?אם כן, איך מגדירים?

2cookie

New member
גם לרכבת יש גלגלים

אבל היא לא יכולה ליסוע על כביש
במילים אחרות, לנקודות חמות צריך WIFI ולא BT.

AYELET1

New member
חוץ מזה למכשיר אין BLUE TOOTH

מובנה (יש BT רק אם הוספת כרטיס SD BT) (לפי המפרט כאן) הגלישה הסלולארית אפשרית רק בעזרת אינפרה רד (וזה גם היה ב-VX אאל"ט) חוץ מזה יש לך מכשיר ממש ממש נחמד , בפרט יחסית ל-VX המיושן התחדשי ותהני

AYELET1

New member
ועדיין נשאלת השאלה איזה מכשיר

טלפון סלולארי יש לך (האם יש לו יציאת IR- אינפרה רד)?

מה שמתאים למחשב יתאים גם לפוקט?

למחשב הנייד שלי יש כרטיס שמתחבר אליו ואז כשאני ליד המחשב הרגיל (שאליו אני מחבר אנטנה כזאת) אני יכול לגלוש במחשב הנייד. השאלה האם הכרטיס שמתאים למחשב הנייד יתאים גם לפוקט פיסי? או שצריך משהו מיוחד בשבילו?

castroman

New member
העקרון הiPaq 3670

הוא אכן דגם ישן והוא בעל מערכת הפעלה PPC 2002 ואין אפשרות לשדרג לWM2003 החדשה, כמו כן גם מבחינת חומרה המכשיר מדורג מספר דורות אחורה.

2cookie

New member
אביאל, יש לו 3760 ואותו אי אפשר

לשדרג. אפשר לשדרג רק מסדרות 38XX ומעלה!

למעלה