שלום פורום

yaffkaff

New member
שלום פורום

מזל שמצאתי כזה פורום קראטיבי. תוכלו/תרצו לעזור עם רעיונות? המטרה: להגיע לרשימת כתובות של ילדי בתי ספר יסודיים. מה אני יכולה לחלק (מחוץ לבתי ספר) שיגרה את הילד למלא את הפרטים שלו ולהחזיר אלי?

yaffkaff

New member
אני אישה פשוטה עם הבנה בסיסית

התשובה שלך מתוחכמת מידי עבורי. סורי. יודעת לזהות עץ טוב כשאני רואה אותו ביער, שם מקומו. בפירסום/שווק אני לא מבינה גדולה לכן ביקשתי את עזרתכם. אם אפשר כמובן.

לינק

New member
אז אני אסביר את עצמי

כשמישהו מבקש עצה איך להשיג כתובות מילדים קטנים זה מדליק אצלי
אדומה. אני לא בטוח שזה חוקי בכלל, ובוודאי שזה לא אתי.

yaffkaff

New member
מצטערת לאכזב אותך

אין לי כל כוונה לעסוק בפעילות לא חוקית ובטח לא לפגוע בילדים. מתפלא שאתה בכלל חושב בכוון ומעלה זאת כאפשרות. כל שביקשתי זה לקבל עזרה רעיונית כיצד לגרום לילד לרצות למלא פרטים, ובתמורה לקבל "פרס". מבטיחה לא לשלוח אליהם לא שדים בלילה ולא שודדי ים ביום
רק חומר פירסומי, הישר לתיבת הדואר שלהם בבית, בפניה אישית, או למייל האישי...... למי שיש. ירצו לקנות את המוצר שלי, ינדנדו לאמא/אבא. לא ירצו, יזרקו את הפלייר לפח/סל מיחזור ועדיין ישאר בידם צ'ופר. זה כלכך פשוט. רק לא יודעת כיצד ליישם.

chen7

New member
"לא מקבלים ממתקים מזרים" :)

תשמעי ,ילדי בית ספר יסודי! מייל?? נו באמת.... דואר?...? לדעתי אם יש לך משהו למכור לילדים פשוט לכי למקומות בהם יש ילדים( סגה ,מחןץ לבתי ספר או גנים) תקימי דוכן, שלט קטן("רוצה מתנה?"-פשוט וקולע.)או... (בייגלה- בוא לשחק" -סתם סתם עזבי לא קשור.. :)..) כמובן שעשרות ילדים דביקים יצבאו על מרכולתך , תתני להם פליירים, בלה בלה ההורים ממלאים(אם זה מנוי כולשהו) תחלקי גם 2-3 פרסים לילדים סתם... את צריכה לראות למה זה יגרום שרק 2 -3 ילדים יקבלו מתנה כולשהי בחינם!! כמובן שהאתר הגדול שלך זה לבחור בצ"ופר המתאים( לא מילון אבן שושן, לא גם לא מחשבון פיננסי, ביבלייד אולי?) בהצלחה.

למעלה