שלום פורום
שאלה

danya15

New member
שלום פורום../images/Emo39.gifשאלה

פרסתי פריסת שאלה: מה תהיה התגובה של איקס לחידוש הקשר על ידי מיקום 1 - ארבע המטות מיקום 2 - שני החרבות מיקום 3 - שמונה החרבות מיקום 4 - שלוש החרבות מיקום 5 - חמש המטות סיכום - עשר המטבעות אני מבינה שהוא נמצא במצב רגשי מאוד לא טוב, מסוגר בתוך עצמו ולא מסוגל לפעול וכך גם תהיה התגובה שלו, הוא יעדיף להתעלם בגלל שנפגע. אשמח לקבל את עזרתכם לשאלתי איך מפרשים את קלף הסיכום, שהוא חיובי מאוד (10 מטבעות), כאשר כל הפריסה עם קלפים שליליים. תודה ושבת נעימה

taroboy

New member
שלום

אני חושב שפירשת טוב,באמת החברבות אצל בפריסה בולטות מאוד. קלף הסיכום 10 המטבעות,קלף חיובי מאוד,אני חשוב שאמץ נוסף וניסון יביא למצב טוב יותר ממה שהוא עכשיו [:

לא נראה לי שהוא יתעלם

מה - ארבע המטות התגובה שלו תהיה - שני החרבות איקס - שמונה החרבות האפשרות לחידוש הקשר - שלוש החרבות את - חמש המטות סיכום העניין - עשר המטבעות 2 חרבות ו8 חרבות מראים שהוא לא יודע בדיוק מה הוא רוצה/מה לחשוב או איך להגיב אלייך וזה גורם לו להרגיש תקיעות. 3 חרבות על חידוש הקשר מראה שכנראה שחידוש קשר רגשי חיובי איתו לא אפשרי. עם קלף 10 מטבעות בסיכום נראה לי שעל פניו הוא יגיב בסדר ויהיה ידידותי, אבל אולי יסתיר את רגשותיו האמיתיים ממך. קטע רומנטי לא מסתמן.

danya15

New member
תודה לשניכם על העזרה../images/Emo140.gif

נתנאל אכן מדובר היה בקטע רומנטי פשוט לא ידעתי איך לפרש קלפים שליליים כשקלף הסיכום הוא חיובי אנצל הזדמנות זו לומר לך שיש לך אתר מקסים ולמדתי בעזרתו המון כל הכבוד

למעלה