שלום פורום יקר:)

LightbuIb sun

New member
שלום פורום יקר:)

אני נעם, בן 16, אוהב מאוד את המוזיקה של אלאניס מוריסט.. כנראה שזמרות רוק זה לא לגמרי רע (?). אממ יש לי את Jagged Little pill, ואת Hands clean. בכל מקרה, אני פה רק כדי לשאול אם אתם כבר שמעתם על הביצוע של סטיבן ווילסון (סולן פורקיופיין טרי ובלאקפילד), לשיר Thank you? הוא מלנכולי נורא, והוא די שונה מהמקור- אבל עדיין מצויין לדעתי:) מי שמעוניין בשיר, אני אשמח להעלות אותו אם תרצו.

אני אישית אוותר על התענג

ואני גם אשמור את דעתי על כול פרוייקט בלקפליד/אביב גפן... אבל ברוכה הבאה?

LightbuIb sun

New member
היי

1. אני זכר. 2. איפה כתבתי משהו על אביב גפן? דיברתי על סטיבן וילסון. סטיבן וילסון והפרוייקטים שלו זה בין הדבר היותר רחוקים מהסטייל מוזיקה של אביב גפן. 3. חבל שאת אפילו לא רוצה לשמוע, זה מוזר.

Jagged chaos

New member
../images/Emo13.gif

ברוך הבא. לפני איזה שנה-שנה וחצי העלתי קישור לקאבר של ווילסון ל-thank u. הרוב פה לא אהבו את זה. קורה. אז חוץ מהשירים של jagged little pill, האנדס קלין וthank u, איזה עוד אתה מכיר?

סורי לא שמתי לב שאתה בן

וגם אני בן
אני לא מעוניין לשמוע כי תכלס זה לא מעניין אותי כי אני יודע שזה גם ישמע רע

o0Invisible0o

New member
שמעתי ומכירה.../images/Emo9.gif

וגם כן לא משוגעת על זה. אבל אוהבת את ה "how 'bout singing lines that don't make sense" או משהו בסגנון.
זה ממש הצחיק אותי בזמנו.
אני איילת, בת 19. והאדומים שהגיבו לך הם בנים.^^ מצחיק שאתם מתייחסים אחד לשני כנקבות וכולכם זכרים..

Tarantelle

New member
קאבר לא מלהיב בכלל...../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

שמעתי טובים בהרבה לשירים של אלאניס... לפי מה שאני זוכר, זה הרס לי לגמרי את השיר. אז עם כל הכבוד לסטיבן ווילסון ולבלאקיפילד (ותכלס יש- באמת! :-O), תשאירו את אלאניס לאלאניס
.

WundeRKind

New member
הלו הלו

אתה שום דבר לא מספק אותך
גם לא נינט
ומרי ג'יין גם לא סטיבן
וטנק יו.. אני חושב שהקאבר מעולה, בעיקר בלייב

למעלה