היה לי ביצפר, וקורס ככה, ואני מצאתי זמן.<נתעלם מזה שזה גמר אותי> אז.. כל אחד יכול. כשעוד היה חופש, זה היה הכי מגניב בעולם ככה, יום קורס, יום לא. *מתגעגעת*
היו חייבים לעשות מבחן פותח על מנת לסדר את השכבה בקבוצות כלשהן...!!... למרות שסדרו רק לפי מתמטקיה... :] לא נורא...אחרי הכל זה כייפי כזה..[לדעתי]..ולנו יש מורה מגניב כזה וגם מסביר תחומר ממש מצויין... יחס זה באמת מרגיז!!!!!!!! אבל אפשר להסתדר איתו...אני מקווה...ככה לפחות אני משכנעת את עצמי... אני קיבלתי 40..!!....חרשנית שכמוני :] אממ רק 5% מהאוכלוסיה מקבלים מעל 700...אני מקווה בשבילך שאת ב-5% האלו... אותי אישית 650 ככה ייספק :]
מהשכבה שלנו יש 10 ילדים בלחץ ואנחנו עם עוד בית ספר. בפעם הראשונה כל אחד הלך לאיזה חדר שהוא רוצה והם חילקו אותנו לפני התוצאות של המבחן ככה שלא המבחן קבע עם מי אני... המורה שלנו מצחיק והוא מעביר את החומר ממש בכיף!
היו חייבים לעשות מבחן פותח על מנת לסדר את השכבה בקבוצות כלשהן...!!... למרות שסדרו רק לפי מתמטקיה... :] לא נורא...אחרי הכל זה כייפי כזה..[לדעתי]..ולנו יש מורה מגניב כזה וגם מסביר תחומר ממש מצויין... יחס זה באמת מרגיז!!!!!!!! אבל אפשר להסתדר איתו...אני מקווה...ככה לפחות אני משכנעת את עצמי... אני קיבלתי 40..!!....חרשנית שכמוני :] אממ רק 5% מהאוכלוסיה מקבלים מעל 700...אני מקווה בשבילך שאת ב-5% האלו...
זה שקיבלת פחות מהממוצע במבחן פתיחה, לא אומר שלא תוכלי להצליח במבחן האמיתי. בעיקר- אם החלקים החלשים היו כמותי ומילולי. גם אל תדאגי- אם את מתחת לממוצע, יש עוד כמה כמוך, את לא לבד, ומבחן פתיחה מעיד רק על נקודת פתיחה, לא על הסיום. רק תשקיעי, תעשי שיעורים, תלמדי מילים וכו', ויהיה טוב.
ואני באמת משקיעה אני מכינה שיעורים ולומדת את המילים וקוראת ספרים באנגלית היום קצת מחפפת כי רק חזרתי הביתה מהקורס ב 2 וחצי ועכשיו כבר 5 ולא התחלתי עם השיעורים אבל עכשיו נלך נעשה.... תודה רבה התעודדתי.......