שלום פורום יקר!!!

thebadboy

New member
מה שווה בזה?

מתי אפשר להספיק לתרגל את החומר ממפגש למפגש?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif תראה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

היה לי ביצפר, וקורס ככה, ואני מצאתי זמן.<נתעלם מזה שזה גמר אותי> אז.. כל אחד יכול. כשעוד היה חופש, זה היה הכי מגניב בעולם ככה, יום קורס, יום לא. *מתגעגעת*

thebadboy

New member
כנראה שלכל אחד מתאים משהו אחר,

אני התחרפנתי מפעמיים בשבוע, ובקושי עמדתי בעומס התרגול. אז בשביל מה לקרוע את עצמי עוד יותר...

תראי..

היו חייבים לעשות מבחן פותח על מנת לסדר את השכבה בקבוצות כלשהן...!!... למרות שסדרו רק לפי מתמטקיה... :] לא נורא...אחרי הכל זה כייפי כזה..[לדעתי]..ולנו יש מורה מגניב כזה וגם מסביר תחומר ממש מצויין... יחס זה באמת מרגיז!!!!!!!! אבל אפשר להסתדר איתו...אני מקווה...ככה לפחות אני משכנעת את עצמי... אני קיבלתי 40..!!....חרשנית שכמוני :] אממ רק 5% מהאוכלוסיה מקבלים מעל 700...אני מקווה בשבילך שאת ב-5% האלו... אותי אישית 650 ככה ייספק :]

האמת היא ש....

מהשכבה שלנו יש 10 ילדים בלחץ ואנחנו עם עוד בית ספר. בפעם הראשונה כל אחד הלך לאיזה חדר שהוא רוצה והם חילקו אותנו לפני התוצאות של המבחן ככה שלא המבחן קבע עם מי אני... המורה שלנו מצחיק והוא מעביר את החומר ממש בכיף!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif נחמד שמסדרים אתכם../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לפי קבוצות
לנו לא היה כזה, החכמים <אני> והטיפשים <כל השאר> (חחח סתם
) למדו באותה קבוצה. ואת מה-זה נשמעת כמוני עם ה 650, וזה נכון שרק 5% מהאוכלוסיה מקבילים 700, אבל בערך 95% מהם נמצאים בפורום- ככה שיש לך סיכוי.

sacrament

New member
אצלנו סידרו כדי שתהיה אותה רמה

כלומר- 2 כיתות, ובכל כיתה יש גם "טיפשים" וגם "חכמים" והרמה הכללית של 2 הכיתות שווה

:]

היו חייבים לעשות מבחן פותח על מנת לסדר את השכבה בקבוצות כלשהן...!!... למרות שסדרו רק לפי מתמטקיה... :] לא נורא...אחרי הכל זה כייפי כזה..[לדעתי]..ולנו יש מורה מגניב כזה וגם מסביר תחומר ממש מצויין... יחס זה באמת מרגיז!!!!!!!! אבל אפשר להסתדר איתו...אני מקווה...ככה לפחות אני משכנעת את עצמי... אני קיבלתי 40..!!....חרשנית שכמוני :] אממ רק 5% מהאוכלוסיה מקבלים מעל 700...אני מקווה בשבילך שאת ב-5% האלו...

shany2001

New member
שלום לכולם

גם אני התחלתי שבוע שעבר את הקורס של קידום תיכון ואני קיבלתי 25%
בבקשה תעודדו אותי תגידו לי שאני אקבל יותר מ25% בפסיכומטרי כי 25% יוצא איזה 250...... והממוצע אצלנו היה 35% אני ממש ממש ממש מתחת לממוצע.....

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif היי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

תתעודדי
זה שקיבלת פחות מהממוצע במבחן פתיחה, לא אומר שלא תוכלי להצליח במבחן האמיתי. בעיקר- אם החלקים החלשים היו כמותי ומילולי. גם אל תדאגי- אם את מתחת לממוצע, יש עוד כמה כמוך, את לא לבד, ומבחן פתיחה מעיד רק על נקודת פתיחה, לא על הסיום. רק תשקיעי, תעשי שיעורים, תלמדי מילים וכו', ויהיה טוב.

shany2001

New member
חח תודה רבה

ואני באמת משקיעה אני מכינה שיעורים ולומדת את המילים וקוראת ספרים באנגלית היום קצת מחפפת כי רק חזרתי הביתה מהקורס ב 2 וחצי ועכשיו כבר 5 ולא התחלתי עם השיעורים אבל עכשיו נלך נעשה.... תודה רבה התעודדתי.......

למעלה