שלום פורום יקר!!!

שלום פורום יקר!!!

הקורס שלי התחיל! יש לי אחלה מדריך, והוא מעביר את החומר בצורה הכי טובה וכיפית שיש! לא נורא שיש הרבה שיעורי בית ושכל יומיים צריך להיות מוכנים (הוא לא בודק)... אז ככה: היה לנו מבחן ראשון אפילו לא אמרו שלום ולא כלום וקיבלנו את התוצאות בכללי יצא לי 37%- נראה לי בסדר להתחלה.... לא
יש לי רק בעיה אחת.... היחס הזה מרגיז אותי!!!!!!!! אני לא מבינה כמעט כלום שם! אני מקווה ששאר החומר אני אבין.... השיעורים ארוכים נורא וכמעט ואין הפסקות.... זהו רק רציתי לחלוק עמכם את כל מה שאני חושבת על הקורס ועל הפסיכומטרי בכלל - זה הולך להיות קשה בהתחלה...... חחחחחחחח (וסליחה שפתחתי שרשור חדש
)

katomchik

New member
ברוכה הבאה

היי, גם אני התחלתי השבוע קורס של "קידום"......קיבלתי 49%.... בכל מקרה אם יש לך בעיה כלשהיא, אז יש פה אחלה חברה שיעזרו לך בכל שאלה... כדאי להיעזר בהם. רק תיזהר ממיוזיק גירל, היא משוגעת
)) (לטובה)

חחח תודה אבל

זה לא הפעם הראשונה שלי פה
ובאמת יש פה אחלה אנשים! וואו אם את/ה (בן או בת?) קיבלת 49% אז זה המון... חחחח לא, זה מעולה! יש לך סיכוי לקבל ציון גבוה!!!!! אני מקוה לקבל מעל 700 ("אשליוווווווות....
) וזהו

katomchik

New member
ההגיון הצורני- אויבו של כל נבחן

זה לא מעולה.......זה נתון לשיפור. אבל תודה. בכל מקרה..... אם היחס היה לך קשה, אז חכה לקצפת- ההגיון הצורני.... זה סיוט.

היגיון צורני?

זה זה שיש משפט כמו (אני חושבת שאולי למדנו את זה) "כל הנמרים טורפים" אז ההצרנה זה נמרים->טורפים? חחחחחחחחחח היגיון זה מאוד לא פשוט
שלא לדבר על יחס

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

דבראשון- ברוכה הבאה
דבר שני- 37% זה בסדר גמור
49% זה ממש יפה
כל הכבוד
ציון גבוה הוא לא אשליה, רק תשקיעו, ואין סיבה שלא תקבלו. הצחיק אותי הקטע שאמרת שהמדריך לא בודק שיעורים
תראי, פסיכומטרי זה לא בית ספר, לאף אחד לא איכפת אם את לומדת או לא, את צריכה לדעת לבד, בשביל להגיע לתוצאה טובה, את צריכה להשקיע. אף אחד לא יעניש אותך אם תחליטי שלא, כי את תהרסי לעצמך מספיק. חרישה נעימה שיהיה לכם בחודשיים הקרובים
אתם כאלה חמודים מזכירים לי אותי שנה שעברה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני יודעת ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שאלת פה מקודם, הניק מוכר, אבל.. ההודעה שלך נשמעה כמו מין הצטרפות רישמית לפורום.

John A Smith

New member
לא קיבלתם ציונים מדוייקים?(יש שאלה)

כלומר,אני קיבלתי 393..האם זה נחשב סביר?

21פלפלת

New member
למומחית...

מיוזיק גירל:יכול להיות שאת יודעת איך מתרגמים ציון פסיכומטרי לאחוזי הצלחה ולהיפך?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני לא מכירה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

את השיטה... רשמו אותה פה כמה פעמים אבל, לפני שנה בערך

symptoms

New member
../images/Emo15.gifאממ../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

לעבור מאחוזים לציון "אמיתי" לכפול בשש, ולהוסיף 180. רעות

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה נותן את ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הציון בערך, לא בצורה הכי מדויקת.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif או קיי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אחרי בדיקה קטנה, פעמיים יש הבדל של +-30 נקודות.

m a n k o

New member
היי גם אני התחלתי השבוע קורס

פסיכומטרי של קידום.. גם אצלנו השיעור הראשון עבר ממש בסבבה ועשו לנו מבחן ככה על הבוקר בלי שלום בלי כלום... אבל מוזר.. אצלנו לא קיבלו עדיין את הציון של המבחן? איך אמרו לך מה הציון? קורס של מי לקחת? דבר ראשון שבאמת לימדו אותנו זה בעיות יחס.. זה נראה דווקא פסדר לא ממש קשה... החלק המעצבן באמת הוא לשנן את כל המילים באנגלית זה יותר פשוט כי גם רב המילים שם זה מילים שיודעים ויש רק מילים מעטות שלא יודעים או יודעים בערך.. אבל עברית זה ממש קשה יש שם כל מיני מושגים וביטויים מעצבנים וכל הארמית הזה... פוווווו *כן, גם אני רוצה להוציא 700.. חחח.. מי לא<?

היי לך!

התחלתי ביום רביעי קורס של קידום והמדריך שלנו נתן לנו במפגש השני את התוצאות: דף עם אחוזים ובסך הכל יצא לי 37%... כן עברית וכל הביטויים נורא קשה ואני עובדת עם הספר השמן המון.....

התחלתי את הקורס לפני שבוע

בלחמן..במבחן ההתחלתי קיבלתי 467.. הממוצע של הכיתה היה 410.. אבל בכל מקרה אני ממש לא רואה בזה שום קנה מידה..בכל מקרה נחמד לי בקורס.. 3 פעמים בשבוע 5 שעות כל פעם.. המון שיעורים אבל אני פשוט נהנית לפתור אותם..במיוחד מתמטיקה רק שלא תמיד יש לי זמן לעשות הכל..אני מפחדת מהקטע של האנגלית כי אני יודעת שאני אדפק..רק הימורים יעזרו לי

thebadboy

New member
3 פעמים בשבוע - 5 שעות כל מפגש.

כלומר 15 שעות לימוד בשבוע אחד. זה פשוט מטורף!!!!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה הכי שווה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ביקום
גם לי היה ככה

למעלה