שלום פורום יקר

• פותח הנושא shahf
  • פורסם בתאריך
סליחה שאני לא מצתרף לברכות

ובטח עכשיו תגידו כמה מניאק או רע אני אבל זה אני ואתה יודע טוב מאוד למה אני שונה אותך

למה יש שנאה בינכם?????

אותי זה מעניין..... ושחף....אני לא שונאת אותך...כי אני בקושי מכירה אותך אבל בכל זאת אל תעזוב

shahf

New member
אתם יכולות להצטרף למועדון

השונאים של שחף אנחנו לא גובים תשלום ולצערי אין כרטיסי חבר כי אנחנו לא עד כדי כך מתקדמים ערן מכיר את הנהלים "אלה הנהלים": 1. לקלל לפחות פעם אחת בשבוע 2. להתעלם ממני כמעט כל הזמן או כל הזמן וזהו פשוט לא?!

אני לא מאמינה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

איפה המוכרת מהסופר ששואלת במבטא "יש כרטיס מועדון?" טוב עזבו אני מחרימה את המועדון הזה וערן-לא צפיתי שתתנהג ככה

זה לא יפה להסתיר......

תספרו לנו מה קרה........? ושחף די כבר...לא שונאים אותך...ועכשיו כולם יחד שחף, אנחנו אוהבים אותך

חחחחח.......

קבלו עוד משהו נחמד.... בשביל לעשות פה אוירה שמחה ושל אחוות אחים ושלום... רגע *מזילה דמעה* ...... כן

שחף תפסיק לעשות תצמך כזה מסכן ../images/Emo46.gif

דבר ראשון מעולם לא קיללתי אותך ואם כן אני רוצה לדעת איפה דבר שני מה אתה עושה תצמך כזה מסכן ולבקש רחמים וכו´... זה פשוט מעורר רחמים לראות אנשים כמוך אומרים כמה הם מסכנים וכו´... דבר שלישי אולי תחשוב למה אני שונא אותך? (למרות שאתה יודע טוב מאוד למה)

ooooooofri

New member
בעעעעעע

אז איש אחד שונא אותך?שים זין שניים?שים זין עוד?שים זין צומאיל´ה צומאיל´ה צומי צומי צומאיל´ה צומאיל´ה צומאיל´ה סקסקסק סקס

למעלה