שלום פורום יקר!

Lola 14

New member
שלום פורום יקר! ../images/Emo13.gif

אתמול חזרתי מארצות הברית. היה הכי מדהים שבעולם, וממש התגעגעתי. אני מקווה שלא חשבתם שעזבתי את הפורום לצמיתות ושראיתם את המכתב שהשארתי לפני שנסעתי. אז הינה אני כאן, ואני מקווה לשמוע על הופעות של ירמי קפלן שאתם יודעים לתקופה הקרובה [אם יש כאלה...] ואני מקווה שעשיתם הרבה דברים מעניינים עד עכשיו בחופש. זהו, מקווה לשמוע מכם.. ספרו לי דברים/חוויות מהופעות שהיו, אני רוצה לשמוע! :) 3> אלה.

N o l o g o

New member
היי לך..=)

שמחה שנהנית ועוד יותר שחזרת אלינו.. בגלל הלחץ בצבא וכל מיני דברים נוספים, לי ולדפנה אין הרבה זמן פנוי לדאוג לפורום, אבל אנחנו מקוות שהפורום יעמוד על הרגליים שוב.. דווקא בגלל שזו תקופה לא פשוטה בכלל.. נקווה שתעזרו לנו.. ואלה, טוב שחזרת אלינו..=)

Lola 14

New member
תודה רבה!!

אני גם שמחה שחזרתי אליכם סוף סוף. התגעגעתי מאוד לפורום. אני מבינה את הלחץ שלכם ואת העובדה שאין לכן זמן.. ואני אנסה לעזור כמה שאוכל ואולי לנסות לעשות הרבה דברים בפורום כדי להחיות אותו קצת מידי פעם. תודה רבה :)

DanielNa

New member
ברוכה

השבה לארץ הקודש! היית חסרה כאן, הנוכחות שלך, השהייה שלך היו חסרים. פעם הבאה תדאגי להעלם לפחות זמן D: מקווה שנהנת.

Lola 14

New member
חחח תודה!! זה לא היה תלוי בי ^^

והאמת שבכלל אל הרגשתי שזה היה יורת מ3 שבועות.. זה נראה לי כמו בקושי שבוע. הזמן עבר כ"כ מהר

למעלה