שלום פורום יקר שלי

טליה34

New member
שלום פורום יקר שלי

חייבת להודות שכמו שקורה לי מדי פעם......אני קצת... איך לומר זאת? כן, קצת במקום אחר. אמנם מדפדפת בין ההודעות.....רואה ומקשיבה.....אבל לא כ"כ כאן. למה? אין לי מושג. אבל, נורא מוזר שהייתי חייבת עכשיו להודיע לכם שאני עדיין כאן, רוצה להגיב, לכתוב, לצחוק.....אבל זה פשוט לא יוצא לי. למה? אין לי שמץ של מושג.....וזה עושה לי קצת עצוב בלב. מוזר, לא?

שלום טלי-ה (לא) שלי... ../images/Emo25.gif

מתגעגעים לשלוות הנפש שלך... לדיילת המקסימה שמקבלת את פני החדשים... לתה עם הנענע... לנשיקות שלך (אופס...זה רק אני... חחחחחחח...) "זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה יגמר..." (משהו כזה...)

טליה34

New member
פנטומון

דיילת? זה מכבר הודחתי מתפקידי...חחחחחחח תה עם נענע? אתה יודע שיש תמיד...... נשיקות? טוב...נו....קח
אחת......חחחחחחחחחחחחחח "ואני, תפקידי לנגב לך את הדמעות"...........(משהו כזה...)

נעמי 1

New member
שלום טליה...

גם כשאני נכנסת לכאן כל בוקר, כמעט כמו שעון שוויצרי לא תמיד בא לי להגיב. לא תמיד בא לי להתחבר. לא תמיד יש לי מה להגיד. וקורה שאני רוצה לכתוב, מתלבטת ובסוף מוותרת. תזרמי עם הלב... עם איך שבא לך. נעמי

טליה34

New member
כן נעמי.....

זה בהחלט מה שנותר.....לזרום עם הלב. אני דווקא טובה בזה......לטוב ולרע.

giulietta

New member
לפעמים

לוקח לי זמן עד שדברים שוקעים ועד שיש לי רצון להגיב. לעיתים אני עושה את זה גם כעבור יומיים ...וגם אז בחשש שהפורום כבר רץ הלאה ולא מענין אותו לתת עוד מבט אחורה... אז תזרמי...את לבד תחליטי מה ייגע בך ועד כמה...

למעלה