שלום פורום הרמוניה

שלום פורום הרמוניה

מה עושים במקרה (או יותר נכון, מקרים) של הפסקה בלתי פוסקת? קראתי כאן כמה הודעות בנושא (וגם את זו של נטשה, הזדהיתי פלוס), אבל לא נראה שנמצאו פתרונות ממשיים לבעיה... וזו אכן בעיה. כל דבר שאני מתחילה, פשוט כל דבר, אני לא מסוגלת להמשיך באיזשהו שלב. גם דברים חיוניים וגם דברים שמחוייבי המציאות... הכל נפסק מתישהו ומחכה להזדמנות שבה אולי אני אחזור אליו. זה תוקע את החיים! אנשים חשבו שזה קטע שבא מעצלנות, שבגלל שלא בא להמשיך אז אני מפסיקה, אבל מתישהו (ממש לא מזמן) אזרתי אומץ להגיד לאנשים הקרובים לי שאין קשר לעצלנות... אני פשוט לגמרי חסרת בטחון לפעמים. לדבר בראשי פרקים או גם לתת דוגמאות? את התיאוריה להשלמת הרשיון עוד לא עברתי (עשיתי שתיים, גם בהפרשים של איזה חודשיים ביניהן) ואני די חוששת לגשת לעוד אחת ובגלל זה הכל מתעכב (כבר סיימתי ללמוד, אגב, ושילמתי את כל השיעורים בכוחות עצמי= יש מוטיבציה). הנהיגה זו רק דוגמא קטנטנה... גם את הבגרויות אין לי במלואן (עשיתי רק בלשון והיסטוריה של כתה י', מתמטיקה, אנגלית, כימיה, התעמלות... באזרחות, ספרות, היסטוריה ותנ"ך אפילו לא ניסיתי). וכו' וכו' וכו' זה לא נגמר (בכל המובנים). מה עושים??? דינה

ש איילת

New member
לזהות מטרה/מטרות

ולאחר מכן לדון ולעסוק במה שיוביל אותך להגשמת המטרה/מטרות... ראשית, תתחילי להציב לעצמך מטרות בחיים. תזהי את המטרות הללו ע"י שאלות מנחות.... ולאחר מכן, תחשבי על: מה יוביל אותך להגשמת המטרה הזו. (אשמח לתת לך הסבר מפורט וברור יותר..אם את מעוניינת , תשלחי לי מסר) מקווה שזה יעזור. זו עבודה קשה, אגב. שבת שלום

ממממ.. איילת

ניסיתי לשלוח לך מסר... אני חושבת שמערכת המסרים שלי נדפקה קצת, או שאולי זו בעיה בתפוז...
שמרתי מה שכתבתי לך, יש אפשרות אחרת להעביר? בברכת יום נעים ויפה
דינה

ש איילת

New member
דינה היי

קיבלתי את המסר שלך! (פשוט הגעתי הביתה רק עכשיו....) את יכולה בבקשה להעביר לי במסר את האימייל שלך? אני שולחת לך גם את שלי אשמח לשמוע את המטרות ולספר לך על העבודה הקשה.. להשתמע

בכל דבר יש רווח

גם אם אנו לא רואים אותו. מה משרתת הדחיינות בחייך? איפה הרווח כאן? נסי למצוא אותו.

../images/Emo51.gif

התשובות שקיבלתי עזרו אפילו ביותר מקצת :) תודה איילת (אהיה איתך בקשר במסרים) ואור זהוב
דינה

למעלה