שלום..ערכי PH

מיכל בב1

New member
שלום..ערכי PH

הגעתי היום למיון בגלל בעיה בפיסטולה..בין היתר נערכו בדיקות דם ששם יתברר [להם] ערכי סוכר גבוהים וPH נמוך 7.271 בהתחלה כולם נכנסו מאד ללחץ..אחר"כ הדברים קצת נרגעו..

אחרי הסברים רבים ובקשה שלי שוחררתי שהבטחתי לגשת ולידע את האינדקרינולוג המטפל..

אותו לא מצאתי עדין אך אחרי שיחה עם רופא המשפחה הבנתי ממנו שהוא כלל לא מתרגש [מכיוון שאצלך זה כנראה תמיד ככה]..האמת בדיקות קודמות שכלא היתה בעיה לא היו ערכים נמוכים או גבוהים מידי...

השאלה..יש ענין באמת לידע את רופא שלי או שבאמת במצבי כדאי לשבת בשקט ולהתמודד בגבורה עם הבחילות ווההקאות..
תודה מיכל

מיכל בב1

New member
תוספת קטנה

ניסיתי אתמול והיום עד הצהרים לתפוס את הרופא המטפל לצערי ללא הצלחה..ואני לא יופיע במרפאה אם אין לי תור מוזמן או סיכום עם הרופא על הגעתי..

בצהרים הצלחתי לתפוס אותו רק שבמקום עזרה קיבלתי צעקות על הראש זהוא לא מוכן ליעוץ טלפוני וכו וכו כל נסיונותי להסבר או להשחיל מילה היו כישלון ענק...

הבנתי את כל התאוריות אבל יחס כזה לא נראה לי מגיע לאיש..

וחבל שהרואפים שדורשים כבוד [ואין לי ספק שמגיע להם] לא מחזירים [נכון לא כולם] במינמום כלפי החולה...

התיאשתי לחלוטין..ואולי מה שראיתי מזמן נכון..מה שצריך לקרות יקרה במילא גם אם כל הניסינות למנוע את זה

מה הדיבורים הפטליסטים האלה?

זה ללא ספק לא PH תקין, וזה מצביע על חמצת, לא קשה אבל חמצת. לא בדקו קטונים בזמן הזה? העניין הוא שתוצאה שהייתה כבר לא רלוונטית יום אחרי. היה לנו השבוע הכנס השנתי ואני מניחה, למרות שלא חיפשתי לראות אם הוא שם, שהוא היה לכן לא הי זמין. מעבר לזה, אני לא יודעת כל כך מה להגיד לך ואיך להדריך אותך. הייתי בודקת אצטון בשתן, ואם יש לך עדיין אצטון גבוה בשתן הייתי חוזרת למיון שיעשו שוב גזים בדם ויראו מה צריך לעשות. איך את מטופלת היום? כבר לא עם משאבה?

מיכל בב1

New member
תודה על התשובה..

ידעתי על הכנס..אבל הכנס כבר לא היה רלוונטי ביום חמישי..

ההיתי מטופלת כמה חודשים עם האינסולין המרוכז האישור נגמר ...אני נזכרתי קצת מאוחר מידי ולמכבי לקח שבועיים וחצי לטפל בזה ואחר כך נזכרו שהם צריכים טופס 29ג.אותו קיבלתי רק ביום ג..והעברתי מקווה ששבוע הבא הדברים יסתדרו..
כרגע אני עם המשאבה על הבזלי ומוסיפה בולוסים כמו לסוס..[וכרגע אני 22 ק"ג פחות]
אין לי כח וסבלנות יותר למיון..יש לי קטונים בשתן כמעט באופן קבוע כך שאצלי זה לא מצביע על יותר מידי..הבעיה שהבחילות מאד משמעותיות וכאב הבטן...מקווה להצליח לבד..

שבת שלום
ותודה לך על הכל
מיכל

למעלה