שלום...ערב טוב....שאלה...

• פותח הנושא bloss
  • פורסם בתאריך

bloss

New member
שלום...ערב טוב....שאלה...

אני מעוניינת לפרמט לפטופ, LENOVO 3000 K100 מה אני עושה? פשוט מכניסה דיסק XP? אם כן מה אעשה עם דרייברים? האם כדאי להשתמש בתוכנה לגיבוי הדרייברים? ואת התיקייה של הדרייברים לאחר שתוכנת הגיבוי יוצרת אותה אני צורבת ואז פשוט משתמשת בהם לאחר הפירמוט? או מה אתם מציעים? המחשב נמצא אצלי כמעט שנתיים. בספטמבר הוא יהיה בן שנתיים. תודה לעונים ואחלה ערב.

יאיר B

New member
יש על המחשב את הכפתור עם הפלייר

(ThinkCare אאל"ט זה נקרא). דרכו ניתן להגיע למשימות של המחיצה הנסתרת שיש במשב. במחיצה הזאת יש את כל הדרייברים עם מערכת ההפעלה + תוכנה שאם מפעילים אותה היא מחזירה את המחשב למצבו המקורי כמו שקיבלת אותו מהחנות. זה תהליך שלוקח הרבה זמן יחסית. מציע לטעון את הסוללה מראש ולעשות את זה כאשר המחשב מחובר לחשמל. לא לסגור אותו/לסגור את המסך באמצע. אם התחלת - להמשיך עד לסיום.

bloss

New member
האמת אני לא ראיתי בכלל את המחיצה הזו בלפטופ..

שלי.....שאגב התבלבלתי בדגם שלו וזה 3000C100 ובלפטופים של אנשים אחרים(אלו שעובדים איתי לדוגמא) כן הצלחתי לראות אותה.... או שרואים את המחיצה בוודאות בעת לחיצה על הכפתור שאמרת??? תודה על התשובות המהירות יום נפלא.

יאיר B

New member
את המחיצה לא רואים - היא נסתרת. בלחיצה על

הכפתור שמפעיל אותה, יעלה תפריט שיאפשר לך לבחור מתוכו מספר פעולות. אחת מהפעולות היא לשחזר את המחשב למצב שבו היה כאשר יצא מהמפעל.

למעלה